Daaa, bravo!
Eto, čitam knjige u kojima ima nekih prefrencija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaa, bravo!

Eto, čitam knjige u kojima ima nekih prefrencija.![]()

Znam samo onu Oliver iz Agate Kristi. Mora neko drugi![]()
Dijagnoza i prezime.Loren Oliver (nikad čula).

vrednim knjigoljuBkama...
...
Pozdrav ivrednim knjigoljuBkama...
![]()
Da vidimo šta nam nudi Gospa Nora...
Kratko i jasno - Anđa !
Sibir, zima 1951. godine, "radna akcija". Glavni junak tu odrađuje kaznu već desetak godina, jer, pobegavši sa četvoricom prijatelja iz nemačkog zarobljeništva i hvalivši se time svojima, zajedno sa četvoricom pomenutih, biva optužen (i osuđen) za špijunažu. I njegov zadatak je da kopa jame i da učestvuje u gradnji soc. naselja, ni iz čega ...
Ceo roman, zasnovan na ličnim iskustvima samoga tvorca, "staje u jedan dan" i predstavlja prvu pisanu reč kritike tadašnjeg režima, koji, igrom slučaja, zaobilazi cenzuru!
E sada, pošto pretpostavljam da je jasno o kom delu je reč i ko je tvorac, mene zanima u kom sovjetskom časopisu je to pisanije prvi put ugledalo svetlost dana?
![]()

Nije Pravda ...
dobro, možda je malo teže pitanje i zato ću još malo da pomognem - naime, ovaj magazin je nekoliko puta menjao imena i uređivačku politiku, a najbolji utisak na čitaoce je ostavio upravo u ovom svom (disidentskom) periodu, kada objavljuje i nekoliko, od strane Staljinovog režima, takođe zabranjenih dela Dž. Orvela, V.Nabokova i drugih ...
ako ni ovo objašnjenjce nije pomoglo, onda će ovo pitanje sigurno - Prema povesnim spisima, drugi naziv za Ameriku je... ? (dve reči)
![]()
![]()
... ako se ne varam, posvetio je jednom svom kolegi po zanatu !?
...Nema na čemu, u svako doba
Da vidimo -... ako se ne varam, posvetio je jednom svom kolegi po zanatu !?
...
Svi oni !?![]()
![]()
Hmm, sad uopšte nisam siguran da li se dobro sećam ... mislio sam da je ovu zbirku pesama posvetio (e sad nek' me kamenuju ako sam promašio čo'eka) Teofilu Gotje-u !?

Hmm, sad uopšte nisam siguran da li se dobro sećam ... mislio sam da je ovu zbirku pesama posvetio (e sad nek' me kamenuju ako sam promašio čo'eka) Teofilu Gotje-u !?
Морам да спамујем:
Човече, када би писао ћирилицом,
इस गंदगी पक्षक नॉटिलस !!!
( u doslovnom prevodu: ala dijarejiše ovaj Nautilus)
Bez želje da spamujem, baš tako mislim.
Uh :brišemznoj:
Ako je kastrirani objekat - Pjer Abelar, koje živo biće je uzrok tome ?
(imena "instrumentalista" nas ne zanimaju)
nije teško ...
![]()
Не сери ти.इस गंदगी पक्षक नॉटिलस !!!
( u doslovnom prevodu: ala dijarejiše ovaj Nautilus)
Bez želje da spamujem, baš tako mislim.