The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.424
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovde smo tagovaniNe mogu da vidim, zaključao si profil, tako mi piše.
Istina!Pa sve se jede, samo izraz lica je promenljiv

I kliknem na 2022, baš na Seninu poruku meni jadnoj i operisanojEvo je. Od prvog do poslednjeg.
https://forum.krstarica.com/forums/arhiva-tema-za-opustanje.450/page-2

Sta pečeš, volaIstina!
E sad jos pola sata i gotovo

EksperimentalnaVecera kazes

Mijenjamo Senu za Trusta!!Evo ovde smo tagovani
Logan je bio moj nick
Poruka u temi "Kafana kod knjiškog moljca VII" https://forum.krstarica.com/threads/kafana-kod-knjiskog-moljca-vii.916917/post-41803322

Snicle u pivu sa senfomSta pečeš, vola
Uvek napisem malo, al glupoI kliknem na 2022, baš na Seninu poruku meni jadnoj i operisanoj
Dal malo da prilegnes u taj krevet i ne avetinjas po bolnici ko muva, iz sobe u sobu

Uvek napisem malo, al glupo

Za snicle ti treba sat vremena? Pa ti nisi ni ringlu upalilaSnicle u pivu sa senfom

Eksperimentalna

Snicle u pivu sa senfom

Jeste.Nešto mislim da taj Sioran nije onaj rumunski pisac
Lori nasli smo kafane gde smo ranije pisaliIstina!
E sad jos pola sata i gotovo

kako se prvo uvalio u kafanu, pa kod tebe...u opasnog čiču raste
 kako se prvo uvalio u kafanu, pa kod tebe...u opasnog čiču raste  
Joj sad si me podsjetio na svoje kuhanje, sa sve slikom okačenom, još se javno zahvaljivao (zaboravila sam kome, jel ono bila Evica) a izrezao krompir, stavio meso i u rernu hahahhaZa snicle ti treba sat vremena? Pa ti nisi ni ringlu upalila
Pa nije baš..pisacJeste.
Nego je to Badriju omiljeni pisac i svima ga šalje.

sporije, Čuki, imaš cigaru?
sporije, Čuki, imaš cigaru?Na koliko si stepeni uključila, kad im toliko treba?Snicle u pivu sa senfom

i ode covek sa igre ostavi tebe i mene
 i ode covek sa igre ostavi tebe i mene 
A @eveline mi otkrila tajnu kuhinje, smanji rernu na 180Joj sad si me podsjetio na svoje kuhanje, sa sve slikom okačenom, još se javno zahvaljivao (zaboravila sam kome, jel ono bila Evica) a izrezao krompir, stavio meso i u rernu hahahha