Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni ukljucila izgledaNa koliko si stepeni uključila, kad im toliko treba?
Bukvalno sam plakala od smijeha tadaA @eveline mi otkrila tajnu kuhinje, smanji rernu na 180

Meni je cim nesto oko struje automatski 220 u glavi pa o cemu god se radiI ti si od onih što rernu uključuju samo na 250?
Pa jel treba da pljeskam i divim se kako sam se potrudio. Moje prvo jelo iz rerne a ona, Sta ti je to? Nesto ti crklo?Bukvalno sam plakala od smijeha tada
Vidjećeš za ovog zelenog gore!
U idućem nastavku moj medenjak u prvom postu i jedini put da sam zaista bila prva u kafani.Evo ovde smo tagovani
Logan je bio moj nick
Poruka u temi "Kafana kod knjiškog moljca VII" https://forum.krstarica.com/threads/kafana-kod-knjiskog-moljca-vii.916917/post-41803322

Neki dan sam gledala video gdje ženska kuha krompir u veš mašini, uključila na 90, savršen joj kažeA pazite ovo, kad smo već kod pečenja mesa

Sad se spremam da kuoim zemljanu posudu za rernu.to je sve što treba da znaš o kuvanju, bukvalno

mogu ti reći odmah da ni slučajno ne kupuješ neglaziranu, presešće tiSad se spremam da kuoim zemljanu posudu za rernu.
Mozete na vreme da me zapratite
Baš sad kad krećeš na dijetuSad se spremam da kuoim zemljanu posudu za rernu.
Mozete na vreme da me zapratite

U cemu je razlika? Vidi li se to bez mikroskopa?mogu ti reći odmah da ni slučajno ne kupuješ neglaziranu, presešće ti
a ako kupiš glaziranu, ee, to je već nešto
Reci nam više o tome. Zašto ne neglaziranu?mogu ti reći odmah da ni slučajno ne kupuješ neglaziranu, presešće ti
a ako kupiš glaziranu, ee, to je već nešto
pa peći će kupus, šta faliBaš sad kad krećeš na dijetu
vidi se jasnoU cemu je razlika? Vidi li se to bez mikroskopa?
Da kupim tu glatku?vidi se jasno
glatka, lakirana takoreći, je glazirana ( imaš verovatno neki keramički tanjir u kući)
rapava, suva, bez sjaja, je ta koja prvo mora da se pripremi specijalnim metodama, a i tada je samo za neki spoljni način kuvanja
vidi se jasno
glatka, lakirana takoreći, je glazirana ( imaš verovatno neki keramički tanjir u kući)
rapava, suva, bez sjaja, je ta koja prvo mora da se pripremi specijalnim metodama, a i tada je samo za neki spoljni način kuvanja

To ona hrapava?Reci nam više o tome. Zašto ne neglaziranu?

Dodacu malo kupusa u mesopa peći će kupus, šta fali

E ne pitaj i zagoreli su oni dole...Na koliko si stepeni uključila, kad im toliko treba?

Vraticu se i ja nostalgiji sutra... Mrtva sam vecerasNe mogu da nadjem kafanu gde sam pisao pijan iz kafane i @Baudrillard mi rekao da sam progovorio Rumunski
Ubio sam se ko somina tad. Svratio samo na kafu
da da
samo pozdrav u prolazu
nadam se da je sve OK kod tebe