eveline
Elita
- Poruka
- 22.993
pa da, lakiranuDa kupim tu glatku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, lakiranuDa kupim tu glatku?
Sećam se da si tada prao kola.Ne mogu da nadjem kafanu gde sam pisao pijan iz kafane i @Baudrillard mi rekao da sam progovorio Rumunski
Ubio sam se ko somina tad. Svratio samo na kafu
Možeš ukratko recept.E ne pitaj i zagoreli su oni dole...
Ovo se prvo pece pa se kuva sat vremena u tom sosu...
Bice bolje drugi put![]()
Evo recepta i ujedno i laku noc svimaSećam se da si tada prao kola.
Ne i u čijoj smo kafani bili.
Možeš ukratko recept.
Ispekla šnicle začinjene, premazane senfom i posle zalila pivom, šta si još dodavala u sos?

Sigurno je bilo lepoSamo mi je ukratko ispričala par detalja.
Spominjala neki brod što se ljulja, kavez sa tigrovima i lavovima, par detalja iz cirkusa.....
Upola reči zaspala....

Hvala za recept.Evo recepta i ujedno i laku noc svima
Jeste.Sigurno je bilo lepo![]()
KašljucSvi spavaju![]()
Još ne, ali ako nastaviš da zevaš i ja ću slediti primer drugih.Svi spavaju![]()
Mislim da su oni puni utisaka i granica im nije bila problem. Ipak imaju društvoJeste.
Prošli put smo se vratili ranije jer je počela da pada kiša.
Iz tog razloga su i bile sačuvane karte i danas su ih iskoristili maximalno.
Na granici su se baš zadržali, oko 2h su čekali da je pređu.
Đe si Senka? Jel živ kompjuter?Kašljuc

Pa tišina je u kafaniJoš ne, ali ako nastaviš da zevaš i ja ću slediti primer drugih.

danas sam ga rastavila 
Zar ga ne vodiš sutra na operaciju?danas sam ga rastavila
![]()
Ne... doći će neko da pogleda u toku nedelje, a meni to daleko pa sam ga očistilaZar ga ne vodiš sutra na operaciju?![]()
(mislim )Što ga nisi slikala, da vidimo pre i posle?Ne... doći će neko da pogleda u toku nedelje, a meni to daleko pa sam ga očistila(mislim )
Trebala si videti kad su izlazili iz busa, neki od onih malenih u naručju roditelja već u carstvu snova ili oči im se sklapaju, ovi malo stariji vidiš im osmehe, i sreću i zadovoljstvo, pomalo teturavo izlaze, pogledom traže mamu ili tatuMislim da su oni puni utisaka i granica im nije bila problem. Ipak imaju društvo
A i boji se da ide van stana. To baš ako mora. I ne voli bolnice za kompove.Zar ga ne vodiš sutra na operaciju?![]()
Da li si koristila usisivač ili fen?Ne... doći će neko da pogleda u toku nedelje, a meni to daleko pa sam ga očistila(mislim )
Priznaj da ne možeš da ga podignešA i boji se da ide van stana. To baš ako mora. I ne voli bolnice za kompove.
Divno. To se pamti.Trebala si videti kad su izlazili iz busa, neki od onih malenih u naručju roditelja već u carstvu snova ili oči im se sklapaju, ovi malo stariji vidiš im osmehe, i sreću i zadovoljstvo, pomalo teturavo izlaze, pogledom traže mamu ili tatu
Ovi što su već izašli hoće sve odmah da ispričaju
Mešaju se glasovi, veseli smeh i poneko zevanje.....

Fen na hlađenjeDa li si koristila usisivač ili fen?
Pa težak je. Jednom sam ga nosila kod majstora dve ulice dalje. Sutradan imala upalu mišićaPriznaj da ne možeš da ga podigneš![]()