- Poruka
- 95.553
Nije ti nikada skuvao kafu?znas gazda...ne bunim se ja...ali sam skontala da samo mene ne nudkas kafama...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti nikada skuvao kafu?znas gazda...ne bunim se ja...ali sam skontala da samo mene ne nudkas kafama...![]()
Jeste 1-2x ruku na srce i to kao i sada...kada sam ga isprozivalaNije ti nikada skuvao kafu?
izgleda je bio svo vreme na uliciHaha...ne bih ja ...probude me psi ili telefon....Sta je stobom Vlad....budis se nesto rano ovih dana...
Inace zvala sam sinoc za onog kucu...kazu nije vise na lokaciji gde su ga hraniliizgleda je bio svo vreme na ulici
I meni jpeg kafa mi ne fali, ali rado bih s tobom i jos s nekim na realnu kafu, da mi dan krene sa smejanjem!Meni uopšte ne fali jpeg kafa. Ja ni ovu realnu skoro da ne pijem.....
Jutro je!
❤Sa mnom bolje da jutarnju kafu piješ popodne ili uveče, ujutru nisam baš veseli cvetić.I meni jpeg kafa mi ne fali, ali rado bih s tobom i jos s nekim na realnu kafu, da mi dan krene sa smejanjem!❤

Meni prva i jedina jutarnja kafa traje od 8 do 14, pa ti kad stignes.Sa mnom bolje da jutarnju kafu piješ popodne ili uveče, ujutru nisam baš veseli cvetić.![]()

E može, ti skuvaj kad i tebi, ja i tako pijem smrznutu, ceo dan, osim kad je zaboravim ili izgubim negde. I onda sutra, jao, gle kafa, pljuc, ovo mleko u njoj malo vrisnulo... Zato sam i prestala da pijem, uglavnom je prospem.Meni prva i jedina jutarnja kafa traje od 8 do 14, pa ti kad stignes.![]()

Aaaa, jel dolazis da me vozis, pa posle da pokupimo i @Mr No ?E može, ti skuvaj kad i tebi, ja i tako pijem smrznutu, ceo dan, osim kad je zaboravim ili izgubim negde. I onda sutra, jao, gle kafa, pljuc, ovo mleko u njoj malo vrisnulo... Zato sam i prestala da pijem, uglavnom je prospem.
Ali sad kad ostavim dete, idem na kafu sa nekim.![]()

Pffff, taj ne bi smeo da sedne da ga ja vozim, šta ti je.Aaaa, jel dolazis da me vozis, pa posle da pokupimo i @Mr No ?![]()

Neka trci onda uz nas, vozicemo sporo, sve za prijatelja!Pffff, taj ne bi smeo da sedne da ga ja vozim, šta ti je.![]()
Hej, Doc, šta ima kod tebe?Dobar dan devojke![]()
Hej hej hejHej, Doc, šta ima kod tebe?

A desert je... ?Hej hej hej
Ništa, skoro standardan dan, doručak, desert, desrt, desert, ručak, desert .....
I sve se mislim da uzmem još jedan desert![]()
(da vidim šta je tako ukusno...)