- Poruka
- 50.326
Ko satelitske anteneBar ti se vide uši![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko satelitske anteneBar ti se vide uši![]()
Jos mi samo to trebaSreća pa sam spasila sliku da je @hrleći iskoristi![]()
A dobra je ona, zamolićemo je da te obrije haha i malo poveća ušiJos mi samo to treba![]()
Neka je Hrle, sad presla na PlutonijumA dobra je ona, zamolićemo je da te obrije haha i malo poveća uši![]()

Kol'ko je bilo bakšiša sinoć?Lako je vama a ja moram i danas da radim![]()

slušajte gospodine, vaš sin je... aa, to ste vi..-Cigo, koliko si godina išao u školu?
-ne znam tačno ali znam da sam petom razredu sam sebi išao na roditeljski
![]()
Sreca pa komsija steluje motornu testeru pa da izbacim iz glave pesme od sinocKol'ko je bilo bakšiša sinoć?![]()
Juče, trčim, letam na sve strane, ličnu, pa za kmezu naušnice roza cirkon, ma jeftino a nemaju plave. Ionako će izgubiti. I da, punjač, Kikac opet cviknuo,Kesten skuplji od piletine![]()
JBG, naiđe bus, i trči, a oči mi na kestenu ostale.
Dobar se pire može napraviti, al ti ne voliš slatko i ima dosta posla oko gubljenja, al jednostavno je i bolje od kupovnog)Znas sto niko ne sme da bije ciga u 5. raz?slušajte gospodine, vaš sin je... aa, to ste vi..
Meni je najbolja ona priča kad je pošteni radnik, dobri otac uhvatio jedva vremena da ode na roditeljski, ušao i sjeo, došao red na njegovo dijete a razrednik počeo:slušajte gospodine, vaš sin je... aa, to ste vi..

U pravu likMeni je najbolja ona priča kad je pošteni radnik, dobri otac uhvatio jedva vremena da ode na roditeljski, ušao i sjeo, došao red na njegovo dijete a razrednik počeo:
-e gospodine, baš dobro da ste došli i vi, vaš sin ima...
Otac ga prekinu
-izvinite, mogu li prvo ja vas da nešto pitam?
-hmm, može naravno, izvolite
-je li moj sin nemiran na nastavi, ometa li nastavu?
-ne, vrlo je fin, pažljiv i miran
-je li tuče drugu djecu?
-ne, kakvi, dobar je i omiljeni drugar u odjeljenju
-da li izaziva djevojčice, je li ne daj Bože bezobrazan prema njima?
-ma kakvi, uvijek se zaštitnički ponaša prema njima, jako dobar drugar kad vam kažem
-a je li slučajno nekome nešto oteo ili ukrao? Gumicu, olovku, užinu?
-ma ne, daleko od toga, čak i sve svoje rado dijeli sa drugarima
Otac se zahvali i ustade, krenu..
-ali gospodine, nismo završili, znate vaš sin iz matematike ima jedinicu, a ni fizika mu ne ide bolje, pa ima i iz...
Opet ga otac prekide:
-slušajte, ja sam došao da vidim radim li ja svoj posao, posao roditelja dobro, čujem evo da radim, to što vi nastavnici ne radite, nije moj problem![]()
100%U pravu lik
hahahahaA ne ko moja mama, nije mogla da sačeka kraj roditeljskog počne mi sms porukama prijetiti![]()
Samo sam se plasio da deca ne budu u skoli na mene100%
A ne ko moja mama, nije mogla da sačeka kraj roditeljskog počne mi sms porukama prijetiti
-znači, boljeee ti je da me ne dočekaš kući, vidjećeš svaku zvijezdu s neba za ovo bježanje sa nastave, Emina jesam te ovako vaspitavala da bježiš sa časa ko da folklor igraš 1 tu, 2 pobjegla, 3 čas tu, ma neće te spasiti sto očeva ja ti kažem! Odmah da si dobrovoljno u moju sobu ostavila šminku, mobitel, sve pare koje imaš i da ne sanjaš o džeparcu!
I sve to napiše u jedno 10 sms poruka![]()
Ma dobro sam ja učila samo eto, merak bilo pobjećiSamo sam se plasio da deca ne budu u skoli na mene![]()
ne doći, izbjeći manje od 5 ako nisam spremna za odgovaranje ili pismenu, tako to Imao sam ja znanje za predmete koji su me zanimali, za brojeve i tako to.Ma dobro sam ja učila samo eto, merak bilo pobjećine doći, izbjeći manje od 5 ako nisam spremna za odgovaranje ili pismenu, tako to
![]()