Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreća pa sam spasila sliku da je @hrleći iskoristi :D

:p
giphy.webp

Kesten skuplji od piletine :D
Juče, trčim, letam na sve strane, ličnu, pa za kmezu naušnice roza cirkon, ma jeftino a nemaju plave. Ionako će izgubiti. I da, punjač, Kikac opet cviknuo,
I vidim krajičkom oka KESTEN PEČENI :zaljubljena: JBG, naiđe bus, i trči, a oči mi na kestenu ostale. :lol:Dobar se pire može napraviti, al ti ne voliš slatko i ima dosta posla oko gubljenja, al jednostavno je i bolje od kupovnog)

slušajte gospodine, vaš sin je... aa, to ste vi..
Meni je najbolja ona priča kad je pošteni radnik, dobri otac uhvatio jedva vremena da ode na roditeljski, ušao i sjeo, došao red na njegovo dijete a razrednik počeo:
-e gospodine, baš dobro da ste došli i vi, vaš sin ima...
Otac ga prekinu
-izvinite, mogu li prvo ja vas da nešto pitam?
-hmm, može naravno, izvolite
-je li moj sin nemiran na nastavi, ometa li nastavu?
-ne, vrlo je fin, pažljiv i miran
-je li tuče drugu djecu?
-ne, kakvi, dobar je i omiljeni drugar u odjeljenju
-da li izaziva djevojčice, je li ne daj Bože bezobrazan prema njima?
-ma kakvi, uvijek se zaštitnički ponaša prema njima, jako dobar drugar kad vam kažem
-a je li slučajno nekome nešto oteo ili ukrao? Gumicu, olovku, užinu?
-ma ne, daleko od toga, čak i sve svoje rado dijeli sa drugarima
Otac se zahvali i ustade, krenu..
-ali gospodine, nismo završili, znate vaš sin iz matematike ima jedinicu, a ni fizika mu ne ide bolje, pa ima i iz...
Opet ga otac prekide:
-slušajte, ja sam došao da vidim radim li ja svoj posao, posao roditelja dobro, čujem evo da radim, to što vi nastavnici ne radite, nije moj problem :)

Meni je najbolja ona priča kad je pošteni radnik, dobri otac uhvatio jedva vremena da ode na roditeljski, ušao i sjeo, došao red na njegovo dijete a razrednik počeo:
-e gospodine, baš dobro da ste došli i vi, vaš sin ima...
Otac ga prekinu
-izvinite, mogu li prvo ja vas da nešto pitam?
-hmm, može naravno, izvolite
-je li moj sin nemiran na nastavi, ometa li nastavu?
-ne, vrlo je fin, pažljiv i miran
-je li tuče drugu djecu?
-ne, kakvi, dobar je i omiljeni drugar u odjeljenju
-da li izaziva djevojčice, je li ne daj Bože bezobrazan prema njima?
-ma kakvi, uvijek se zaštitnički ponaša prema njima, jako dobar drugar kad vam kažem
-a je li slučajno nekome nešto oteo ili ukrao? Gumicu, olovku, užinu?
-ma ne, daleko od toga, čak i sve svoje rado dijeli sa drugarima
Otac se zahvali i ustade, krenu..
-ali gospodine, nismo završili, znate vaš sin iz matematike ima jedinicu, a ni fizika mu ne ide bolje, pa ima i iz...
Opet ga otac prekide:
-slušajte, ja sam došao da vidim radim li ja svoj posao, posao roditelja dobro, čujem evo da radim, to što vi nastavnici ne radite, nije moj problem :)
U pravu lik

100%
A ne ko moja mama, nije mogla da sačeka kraj roditeljskog počne mi sms porukama prijetiti :D
-znači, boljeee ti je da me ne dočekaš kući, vidjećeš svaku zvijezdu s neba za ovo bježanje sa nastave, Emina jesam te ovako vaspitavala da bježiš sa časa ko da folklor igraš 1 tu, 2 pobjegla, 3 čas tu, ma neće te spasiti sto očeva ja ti kažem! Odmah da si dobrovoljno u moju sobu ostavila šminku, mobitel, sve pare koje imaš i da ne sanjaš o džeparcu!
I sve to napiše u jedno 10 sms poruka :D

100%
A ne ko moja mama, nije mogla da sačeka kraj roditeljskog počne mi sms porukama prijetiti :D
-znači, boljeee ti je da me ne dočekaš kući, vidjećeš svaku zvijezdu s neba za ovo bježanje sa nastave, Emina jesam te ovako vaspitavala da bježiš sa časa ko da folklor igraš 1 tu, 2 pobjegla, 3 čas tu, ma neće te spasiti sto očeva ja ti kažem! Odmah da si dobrovoljno u moju sobu ostavila šminku, mobitel, sve pare koje imaš i da ne sanjaš o džeparcu!
I sve to napiše u jedno 10 sms poruka :D
Samo sam se plasio da deca ne budu u skoli na mene 😁

Ma dobro sam ja učila samo eto, merak bilo pobjeći :) ne doći, izbjeći manje od 5 ako nisam spremna za odgovaranje ili pismenu, tako to :D
Imao sam ja znanje za predmete koji su me zanimali, za brojeve i tako to.
Ali nikako da ne napravim neku budalastinu. Jace bilo od mene 😐

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back