Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene je jedan odero za 10 KM. Kaže nemaš lk? Reko zaboravila, žurim. Kaže ajd sedi na onu klupu. A okreće se. Sednem, a on s noge na nogu, sede pored mene, skide kapu, i stavi između nas. Okreće se i dalje. Lupka kapom. Ja skontah,(čudo jedno :lol:) uturim 10 KM ispod, pokupi je i ode.
Šta da nisi imala para.
Bezobrazluk.

Šta da nisi imala para.
Bezobrazluk.
Jeste
ali takvi su...
Mene jednom zaustavio lik u nocnoj patroli
ni one kape ni rukavica belih ni palice STOP ma nicega
Trazi on po autu nepravilnosti ja cak i duvao tri puta kao ne radi dobro merac alkohola u dahu...
ne moze nista da nadje i kaze meni NEMATE ZIMSKE GUME na autu
A ja tri dana pre toga kupio ganc nove one planincine sa njih samo sto mu nos ne odbiju...
Shvatim ja sta je i kao slucajno vracajuci liccnu kartu rasirim novcanik do kraja
On kjad je video da je prazan onako sebi u bradu KOGA JA ZAUSTAVIH i pozdravi i ode...

Ariana Grande Slap GIF by The Voice

Čaj od lovora ili podbel ili divlji origano, u narodu poznat kao vranilova trava, sva tri odlična za kašalj i čišćenje pluća. I ja bih mogla jedan da skuvam.
E, to, Red.Nikako da kupim lovorov list. Sad spisak pravi. Dobar je i špinovani šećer i kašičicu masti, vrlo malo, il putera, ako imaš šlajm. Na tome sam odrasla. Al često zagori šećer. Najbolje praviti u onoj vojničkoj šolji (ko ima) I tusilago je dobar. On je za pluća. Maslačak il kako ga zovete. I čaj od ljuske crvenog luka i jabuke.

Odeš na grupu, prstom ulevo skloniš sliku grupe, ovaj kružić pomeriš da ti slike ne idu u galeriju.
Ja sam podesila i da mi se ne čuje zvuk kada poruka stigne.

Pogledajte prilog 1628284
Evo vidiš. Šta će mi neka tamo tema il gugl. Ovde sve ima. A i @hrleći, (al volem kad uturim žensko na 1.mesto, neg se leba najesti :D, Blanki, Snowko, krajak 🙄@qryak
Peti put🙄 @qryak

E, to, Red.Nikako da kupim lovorov list. Sad spisak pravi. Dobar je i špinovani šećer i kašičicu masti, vrlo malo, il putera, ako imaš šlajm. Na tome sam odrasla. Al često zagori šećer. Najbolje praviti u onoj vojničkoj šolji (ko ima) I tusilago je dobar. On je za pluća. Maslačak il kako ga zovete. I čaj od ljuske crvenog luka i jabuke.
Šerbet i mi često koristimo.

Šerbet i mi često koristimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back