Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mama, sve je manje gladnih Pujda :) @☆Aždaha☆

Screenshot_20241019_143421_Gallery.jpg

A pardon. Ne mogu da gledam ratne filmove, dosta mi je ratova, ubijanja, logora, stradanja, deportacija... što ne gledaš Toma Sojera?
ili ranjeni orlovi ponovo lete?
Btw, koliko se secam, Tom Sojer je prica o siromasnom sirocetu, Orlovi rano lete ratna prica.
I Alisa u zemlji cuda o drogiranom, maloletnom detetu.
Sem sto su iz razlicitih kultura, ne vidim neku razliku.

A moj klinac imao foru. Dodje iz skole i ono.
Ej, zamislite. 20 keceva iz pismenog!!!
Pitam ga, A ti?
Pa 1, kao i svi 🤣
Ja ne znam jel nastavnici jos uvek imaju praksu da pisu ocene u svesci pa ih onda prenose u dnevnik ili izvlace neki prosek :lol:

Imao sam iz jednog predmeta nastavnika koji je za svaku mogucu aktivnost upisivao ocenu u tu svesku.

I dodje vreme za cas i ja se javim da popravim neku trojku valjda, on me prvo pita jesam li doneo "domaci", ja ladno zaboravio i tu mi upise prvo 1, pa mi onda dozvoli da popravim ocenu, i onda me pita za popravku nesto sto nisam nikad cuo, tako da i za to upise pored one trojke jos jednu jedinicu :lol: Jer kod njega je bilo znas/ne znas sedi 1.

Posle 5 minuta nas "iznenadi" i kaze da ce redom da propituje novo gradivo koje je predavao, i resi da krene od sredine da ne bude uvek pocetak i ladno prozove opet mene, i ja naravno ne znam jer sam se cimao da popravim staro gradivo i tu dobijem jos jednog keca. 3 komada za manje od 45 minuta iz istog predmeta pa vi vidite :smeker:

To je vec bio kraj srednje skole, ali eto desavalo se i to pa sam preziveo :p Iz tog predmeta sam bio najslabiji ali sam na kraju godine nekako izboksovao neku klosarsku cetvorku ili trojku ne mogu da se setim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back