The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.373
Samo da pozdravimMotivacione mi ne idu u galeriju, regulisala na profilu, ionako mi je galerija prepuna i telefon mi usporen.
Stvarno ima lepih.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da pozdravimMotivacione mi ne idu u galeriju, regulisala na profilu, ionako mi je galerija prepuna i telefon mi usporen.
Stvarno ima lepih.

Šta da nisi imala para.Mene je jedan odero za 10 KM. Kaže nemaš lk? Reko zaboravila, žurim. Kaže ajd sedi na onu klupu. A okreće se. Sednem, a on s noge na nogu, sede pored mene, skide kapu, i stavi između nas. Okreće se i dalje. Lupka kapom. Ja skontah,(čudo jedno) uturim 10 KM ispod, pokupi je i ode.
JesteŠta da nisi imala para.
Bezobrazluk.
Mislim na Viber grupu. Stalno ih brišem. Ode memorija u 3 lepe da prostiš.Motivacione mi ne idu u galeriju, regulisala na profilu, ionako mi je galerija prepuna i telefon mi usporen.
Stvarno ima lepih.

Može meni jedan celer i malo paprike. Hvala.Odoh do pijace, treba nekome nešto?![]()
Sitnije za filovati? Par ljutih?Može meni jedan celer i malo paprike. Hvala.
I ja sam mislila na Viber, tu sam i regulisala.Mislim na Viber grupu. Stalno ih brišem. Ode memorija u 3 lepe da prostiš.![]()
Ma obične crvene šilje, za paprikaš. Nemoj mnogo, dve, tri. I lk ponesi obavezno.Sitnije za filovati? Par ljutih?
Neam pojma. Još malo pa će POS terminal vaditi iz džepova.Šta da nisi imala para.
Bezobrazluk.

Zavisi od mobilnog. Moj je iz 2018.Nema drugi. Imam i neku soruntiju za nedajBože.I ja sam mislila na Viber, tu sam i regulisala.
Imaš opciju da ti ne ide slika/ video u galeriju.

I mene boli i prst i tastatura a Kiki igra kazačok oko mobilnog i čvaka maskuOd jutros mi se fon baš usijao.
Boli me jezik od sve te silne priče.
Nisam preterano pričljiva, ali jutros je bilo potrebno.
Čaj od lovora ili podbel ili divlji origano, u narodu poznat kao vranilova trava, sva tri odlična za kašalj i čišćenje pluća. I ja bih mogla jedan da skuvam.Ja ga ne volim ali mi treba nesto da se izborim sa kasljem.
Moj je malo 'mlađi', ne planiram da ga menjam uskoroZavisi od mobilnog. Moj je iz 2018.Nema drugi. Imam i neku soruntiju za nedajBože.![]()

To ti je podešavanje vibera, nema veze sa telefonom.Zavisi od mobilnog. Moj je iz 2018.Nema drugi. Imam i neku soruntiju za nedajBože.![]()
Odeš na grupu, prstom ulevo skloniš sliku grupe, ovaj kružić pomeriš da ti slike ne idu u galeriju.Zavisi od mobilnog. Moj je iz 2018.Nema drugi. Imam i neku soruntiju za nedajBože.![]()
E, to, Red.Nikako da kupim lovorov list. Sad spisak pravi. Dobar je i špinovani šećer i kašičicu masti, vrlo malo, il putera, ako imaš šlajm. Na tome sam odrasla. Al često zagori šećer. Najbolje praviti u onoj vojničkoj šolji (ko ima) I tusilago je dobar. On je za pluća. Maslačak il kako ga zovete. I čaj od ljuske crvenog luka i jabuke.Čaj od lovora ili podbel ili divlji origano, u narodu poznat kao vranilova trava, sva tri odlična za kašalj i čišćenje pluća. I ja bih mogla jedan da skuvam.
Evo vidiš. Šta će mi neka tamo tema il gugl. Ovde sve ima. A i @hrleći, (al volem kad uturim žensko na 1.mesto, neg se leba najestiOdeš na grupu, prstom ulevo skloniš sliku grupe, ovaj kružić pomeriš da ti slike ne idu u galeriju.
Ja sam podesila i da mi se ne čuje zvuk kada poruka stigne.
Pogledajte prilog 1628284
Šerbet i mi često koristimo.E, to, Red.Nikako da kupim lovorov list. Sad spisak pravi. Dobar je i špinovani šećer i kašičicu masti, vrlo malo, il putera, ako imaš šlajm. Na tome sam odrasla. Al često zagori šećer. Najbolje praviti u onoj vojničkoj šolji (ko ima) I tusilago je dobar. On je za pluća. Maslačak il kako ga zovete. I čaj od ljuske crvenog luka i jabuke.
Šerbet i mi često koristimoE, to, Red.Nikako da kupim lovorov list. Sad spisak pravi. Dobar je i špinovani šećer i kašičicu masti, vrlo malo, il putera, ako imaš šlajm. Na tome sam odrasla. Al često zagori šećer. Najbolje praviti u onoj vojničkoj šolji (ko ima) I tusilago je dobar. On je za pluća. Maslačak il kako ga zovete. I čaj od ljuske crvenog luka i jabuke.