- Poruka
- 16.688
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, zato sam i ja sa oprezom išla na tu temu i dobila odgovore.Da, mislim Mika pišem Nina. Prolupala sam .
Inače, i ja sam na početku otvorila temu koji lap top da kupim pa me izgrdili na sva kola. Lekcija naučena .
Dakle gde smo stali, jesu li nas izbacili, dal je Mita otišao, jel mi Blanki tu, gledaću u prethodnoj epizodi. Puščam Time od Pinkića do daske, i ne stajem dok ovu dole u ludačkoj ne odnesu. A dovoljno samo prvih 20 sekundi. Elem, to ću na ripit u 2,3 noću .Ovi gore taman došli na vikenduu, što rekla ona kona, imaju oni negde vikendu patamo idu. 
Ja sam juče nakon posla poginula čisteći stan, samo da za vikend mogu biti lijena do mile volje.Ova malena još uvek spava.
Ja nikako da se pokrenem odem u radnju
Ima gomila stvari koje treba srediti i pripremiti
Ali volim kad ovako mogu laganica bez jurnjave da provedem ceo dan.
Mislim da smo svi tu.Ebiga, sad sve moram ispočetka.Dakle gde smo stali, jesu li nas izbacili, dal je Mita otišao, jel mi Blanki tu, gledaću u prethodnoj epizodi. Puščam Time od Pinkića do daske, i ne stajem dok ovu dole u ludačkoj ne odnesu. A dovoljno samo prvih 20 sekundi. Elem, to ću na ripit u 2,3 noću .Ovi gore taman došli na vikenduu, što rekla ona kona, imaju oni negde vikendu patamo idu.
![]()
Нашла сам ® стајале годину дана у кеси обичној где су одложене на кратко.Još mi sluške rade.
Zar ti nije trebao odmah dati nešto, uplatnicu ili sl, da odmah platiš i onda je polovina kazne?Ja sam juče nakon posla poginula čisteći stan, samo da za vikend mogu biti lijena do mile volje.
Sjedim, pijem kafu, čekam poštarada vidim kaznu, ali garant neće prije ponedjeljka..
Ma ko je lud da radi vikendom od poštara, da su penzije još i nekako ali te kazne, zašto bi..Ja sam juče nakon posla poginula čisteći stan, samo da za vikend mogu biti lijena do mile volje.
Sjedim, pijem kafu, čekam poštarada vidim kaznu, ali garant neće prije ponedjeljka..
Pa obično mi daju odmah, nije a pretpostavljam da nije jer nije imao nijedan moj dokumentZar ti nije trebao odmah dati nešto, uplatnicu ili sl, da odmah platiš i onda je polovina kazne?
Nadam se da sam dobro objasnila.

Pola će biti svakako, od dana kad dobijem kovertu i uplatnicu-rok 7 dana. Pola se plaća u roku 7 dana.Ma ko je lud da radi vikendom od poštara, da su penzije još i nekako ali te kazne, zašto bi..

E jbgPa obično mi daju odmah, nije a pretpostavljam da nije jer nije imao nijedan moj dokument
Ovako će natenane kad dođe u stanicu, pa sjedne pred comp. pa opleti po Minki![]()
A nisam ja nista brisao@BLANKED ,si obrisao poruku il se nisam probudila.
Onda ovde.
AJMO nazad na Block Out ufff, opet ispočetka.

E jbg, sad, kakva košulja, opet nazad..Nikad mi se neće ovako raskopčati košulja kao Nini![]()
I nas su obrisali a da nismo ni osjetiliA nisam ja nista brisao![]()
Ma rekao sam sta sam imao, kako god ko hoce neka radi, ne tice me se![]()
Planiram sta i gde danas pre nego sto dremnem, jer znam da kad se probudim nemam vremena da razmisljam![]()