Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.847
Košulja Nine Badrić u spotuE jbg, sad, kakva košulja, opet nazad..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Košulja Nine Badrić u spotuE jbg, sad, kakva košulja, opet nazad..![]()
Kako si arogantan!Obrisali ste mi poruku, i to bez ikakvog obaveštenja? Da ne možeš da izneseš svoje mišljenje koje nikoga ne vređa. Ko kod da je to uradio sram ga bilo.
Ako ima muda neka se javi i kaže zašto je to uradio.
Više ovde ni reči, vidimo se negde po forumu, ako i tu.
Ček Minka, kako može bez dokumenata da piše kaznu. Jel slikao il šta? Mislim tablice, nznm o čemu se radi pa lupam napametPa obično mi daju odmah, nije a pretpostavljam da nije jer nije imao nijedan moj dokument
Ovako će natenane kad dođe u stanicu, pa sjedne pred comp. pa opleti po Minki![]()
Obrisali ste mi poruku, i to bez ikakvog obaveštenja? Da ne možeš da izneseš svoje mišljenje koje nikoga ne vređa. Ko kod da je to uradio sram ga bilo.
Ako ima muda neka se javi i kaže zašto je to uradio.
Više ovde ni reči, vidimo se negde po forumu, ako i tu.
Ja kadgod razmislim dobro sta da napisem to mi obrisu, dok mi ove gluposti ostajuI nas su obrisali a da nismo ni osjetilia ni kakali haha

Mislim na Time od Pink Floyda, prvih 20 sec.Evo je ustala.
Sad kad krene kakofonija različitih zvukova
Može, rekla mu ime prezime, znate li matični napamet, znala, nazvao, provjerio, pustio me da idem, rekao: eto kako sad da vas kaznim, što plačete?Ček Minka, kako može bez dokumenata da piše kaznu. Jel slikao il šta? Mislim tablice, nznm o čemu se radi pa lupam napamet
kako da ne plačem a rekao mi da me može privesti, auto da mi oduzme A i ovu obožavam. Usvaja se. Izvinite, al ne volim višestruko cit. Pa sam dosadnaMislim da smo svi tu.
Misliš na ovu pesmu
Aha... U snovima
- Форум (интернет), место расправе на интернету путем веб апликације
MINKA, mislio da ćeš mu uturit 30 maraka da ideš. A i ovako, opet mislim da ti neće stići kazna. Padaju oni na devojke kad plaču.Može, rekla mu ime prezime, znate li matični napamet, znala, nazvao, provjerio, pustio me da idem, rekao: eto kako sad da vas kaznim, što plačete?kako da ne plačem a rekao mi da me može privesti, auto da mi oduzme
Ja mislila eto kazne oduzimanje vozačke, bodovi, pare..
Obećao je najmanju moguću, 30, e sad me zanima da li će ispuniti obećanje.
Ma jok, imaju one body kamereMINKA, mislio da ćeš mu uturit 30 maraka da ideš. A i ovako, opet mislim da ti neće stići kazna. Padaju oni na devojke kad plaču.
Aaaa, bodycam uveliMa jok, imaju one body kamerene smiješ ni ponuditi a ni oni primiti. Dohakaše nam
![]()
SAD ga NEMOŠ ninzahebavat ko čovek. Ovi ovde ne smeju. I onda bi mi se desilo da ispadne da jes na dužnosti, da me pretrese i utvrdi da mi fale 2 od obaveznih 12 pribadača iz Prve pomoćiAaaa, bodycam uveliSAD ga NEMOŠ ninzahebavat ko čovek. Ovi ovde ne smeju.
AL pazi, kod nas ima jedna caka. Zaustavi te lik, traži lk, a ti njemu ladno dnevni raspored. Jer ako nije na dužnosti, (ide kući pa da s tvojih leđa drmne pivu, da bi lakše prekabulio kad mu žena s vrata vrisne) nema pravo da te zaustavi na divljaka.
To me naučio jedan frend iz policije.
) uturim 10 KM ispod, pokupi je i ode.Džaba motivacione kad te stalno nešto baci na zemlju. Ustaneš i ideš dalje. Obrisala sve to iz galerije. Ima jedna što nas satra na grupi. Prestala kad joj u 3 ujutro pošaljem motivacionu, al ne na grupu, dritto njoj.
Burek sa siromOdoh do pijace, treba nekome nešto?![]()
Ej, kupi mi kod Niđe zeleniša. Ništa GMO. On to iz bašće svoje donese.Odoh do pijace, treba nekome nešto?![]()
Traži u Makedoniji burek so sirenje. A ne ubosni.Burek sa sirom
Motivacione mi ne idu u galeriju, regulisala na profilu, ionako mi je galerija prepuna i telefon mi usporen.Džaba motivacione kad te stalno nešto baci na zemlju. Ustaneš i ideš dalje. Obrisala sve to iz galerije. Ima jedna što nas satra na grupi. Prestala kad joj u 3 ujutro pošaljem motivacionu, al ne na grupu, dritto njoj.![]()