Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa obično mi daju odmah, nije a pretpostavljam da nije jer nije imao nijedan moj dokument :D
Ovako će natenane kad dođe u stanicu, pa sjedne pred comp. pa opleti po Minki :(
Ček Minka, kako može bez dokumenata da piše kaznu. Jel slikao il šta? Mislim tablice, nznm o čemu se radi pa lupam napamet

Obrisali ste mi poruku, i to bez ikakvog obaveštenja? Da ne možeš da izneseš svoje mišljenje koje nikoga ne vređa. Ko kod da je to uradio sram ga bilo.
Ako ima muda neka se javi i kaže zašto je to uradio.

Više ovde ni reči, vidimo se negde po forumu, ako i tu.

Ček Minka, kako može bez dokumenata da piše kaznu. Jel slikao il šta? Mislim tablice, nznm o čemu se radi pa lupam napamet
Može, rekla mu ime prezime, znate li matični napamet, znala, nazvao, provjerio, pustio me da idem, rekao: eto kako sad da vas kaznim, što plačete? :( kako da ne plačem a rekao mi da me može privesti, auto da mi oduzme :D
Ja mislila eto kazne oduzimanje vozačke, bodovi, pare..
Obećao je najmanju moguću, 30, e sad me zanima da li će ispuniti obećanje.

Može, rekla mu ime prezime, znate li matični napamet, znala, nazvao, provjerio, pustio me da idem, rekao: eto kako sad da vas kaznim, što plačete? :( kako da ne plačem a rekao mi da me može privesti, auto da mi oduzme :D
Ja mislila eto kazne oduzimanje vozačke, bodovi, pare..
Obećao je najmanju moguću, 30, e sad me zanima da li će ispuniti obećanje.
MINKA, mislio da ćeš mu uturit 30 maraka da ideš. A i ovako, opet mislim da ti neće stići kazna. Padaju oni na devojke kad plaču.

Ma jok, imaju one body kamere :D ne smiješ ni ponuditi a ni oni primiti. Dohakaše nam :D
Aaaa, bodycam uveli :eek:SAD ga NEMOŠ ninzahebavat ko čovek. Ovi ovde ne smeju.
AL pazi, kod nas ima jedna caka. Zaustavi te lik, traži lk, a ti njemu ladno dnevni raspored. Jer ako nije na dužnosti, (ide kući pa da s tvojih leđa drmne pivu, da bi lakše prekabulio kad mu žena s vrata vrisne) nema pravo da te zaustavi na divljaka.
To me naučio jedan frend iz policije.

Aaaa, bodycam uveli :eek:SAD ga NEMOŠ ninzahebavat ko čovek. Ovi ovde ne smeju.
AL pazi, kod nas ima jedna caka. Zaustavi te lik, traži lk, a ti njemu ladno dnevni raspored. Jer ako nije na dužnosti, (ide kući pa da s tvojih leđa drmne pivu, da bi lakše prekabulio kad mu žena s vrata vrisne) nema pravo da te zaustavi na divljaka.
To me naučio jedan frend iz policije.
I onda bi mi se desilo da ispadne da jes na dužnosti, da me pretrese i utvrdi da mi fale 2 od obaveznih 12 pribadača iz Prve pomoći :D ma našao bi mi bar 10 razloga za kaznu.
Ne, ja uvijek budem fina, pokajničkog ponašanja, zaplačem normalno.

Nova lokacija?
Jedva vas pronađoh.

Dobro jutro. <3

IMG-02cac81cf2964a7a917a9d6fb93b4b3d-V.jpg

Nova lokacija?
Jedva vas pronađoh.

Dobro jutro. <3

Pogledajte prilog 1628263
Džaba motivacione kad te stalno nešto baci na zemlju. Ustaneš i ideš dalje. Obrisala sve to iz galerije. Ima jedna što nas satra na grupi. Prestala kad joj u 3 ujutro pošaljem motivacionu, al ne na grupu, dritto njoj. :D

Odoh do pijace, treba nekome nešto? :D
Ej, kupi mi kod Niđe zeleniša. Ništa GMO. On to iz bašće svoje donese. :D
Samo reci, Žiži treba. Pa kupi i za sebe.
A ako trebaš PRIGLAVKE, evo Nade gore na trećem. I po Grčkoj prodaju i plate putovanje. Kaže sve ode ko na alvu. Kolko god ponesu. Ima vunenih i onih glatki. Po 8 KM. :D

Džaba motivacione kad te stalno nešto baci na zemlju. Ustaneš i ideš dalje. Obrisala sve to iz galerije. Ima jedna što nas satra na grupi. Prestala kad joj u 3 ujutro pošaljem motivacionu, al ne na grupu, dritto njoj. :D
Motivacione mi ne idu u galeriju, regulisala na profilu, ionako mi je galerija prepuna i telefon mi usporen.
Stvarno ima lepih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back