- Poruka
- 16.615
Nervira me. Ima ženska traži da se zove oni. Izgleda kao muškarac. Mislim stvarno. Ne znaš na šta liči.I serija te nervira?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nervira me. Ima ženska traži da se zove oni. Izgleda kao muškarac. Mislim stvarno. Ne znaš na šta liči.I serija te nervira?![]()
Na Novi Zeland?Da nadjem posao da čuvam ovce i da nema interneta. Milina.
Bave se slobodom misli i izražavanja. Smeta im cenzura na forumuNe mogu da pohvatam o čemu pišete ali vidim da se bavite anatomijom
Na stolu!Gde su bile noge?
Na stolu?
Ili je više zbog nekulture i ne obraćanja pažnje na času.
Ali i radost!sve i svi me nerviraju. U realu. Opet sam gledala psa da udomim ali ipak ne.
Prevelika je to obaveza.
Nije, nego se cenzori nisu setili da ubace u bazuZanimljivo je ovo s cenzurom.
Svi nazivi (pa čak i uvećanica) za stražnjicu mogu, osim tog jednog.
Što je to u njemu uvredljivije nego u ostalima?![]()
Onda im ne dajmo ideje.Nije, nego se cenzori nisu setili da ubace u bazu
Jel znaš da postoji žena koja se zove RUMENA G.UZICAZanimljivo je kod reči gujica da se sa sufiksom ica uglavnom gradi deminutiv, da kažeš da je nešto malo, a kod guze i gujice je obrnuto.![]()
I to sam isto primijetila, da taj cenzurirani naziv (da ga tako nazovem kad ne smijem napisati, haha) zapravo nije deminutiv.Zanimljivo je kod reči gujica da se sa sufiksom ica uglavnom gradi deminutiv, da kažeš da je nešto malo, a kod guze i gujice je obrnuto.![]()
Ime joj Rumena, prezime ******?Jel znaš da postoji žena koja se zove RUMENA G.UZICA
nije urbana legenda
Kad se rodila, njen ćale je reko:" Kad smo već Guzice, da je bar rumena!"
Uspela!Proba:
BULJA
Čekaj, i u padežima je dozvoljeno?Jel znaš da postoji žena koja se zove RUMENA G.UZICA
nije urbana legenda
Kad se rodila, njen ćale je reko:" Kad smo već Guzice, da je bar rumena!"
Sreća pa imamo dovoljno sinonima, nema šanse da ih sve cenzurišuProba:
BULJA
DaIme joj Rumena, prezime ******?
Nema padeža u baziČekaj, i u padežima je dozvoljeno?
I Hercegovci su isto radili, ali su dugoročno zeznuli sebeDa
Nije to tako retko prezime među Ličanima
Ima i Guzina i Nepergaće
Kad je Marija Terzija pokušala da ih germanizuje, Ličani su se dosetili i nadenjavali razna rogobatna ili neprevodiva prezimena
I zeznuli su je!
Ja bih sad probala neku psovketinu najveću koje se sjetim, čisto da probam, ali me stid, što ako dopusti.Proba:
BULJA