- Poruka
- 112.367
Kaži da sam ja!Ja bih sad probala neku psovketinu najveću koje se sjetim, čisto da probam, ali me stid, što ako dopusti.![]()
Mene nije stid al ni najmanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži da sam ja!Ja bih sad probala neku psovketinu najveću koje se sjetim, čisto da probam, ali me stid, što ako dopusti.![]()
Probaj slobodno. Ako dopusti, izbrišiJa bih sad probala neku psovketinu najveću koje se sjetim, čisto da probam, ali me stid, što ako dopusti.![]()
UspesnoProba 2:
SISE
Mislim da se cenzurisu samo uvrede...Proba 3:
MUDA
EngleskiPrepoznaje li druge jezike?
Oho, ne da ni tako, ajmo probati japanski..Engleski
Oho, ne da ni tako, ajmo probati japanski..![]()
Idemo Aždaha i ja u kaznu!Samo da Sredoje ne navrati ovamo večeras, ili da te moderatori ne cinkare da eksperimentišeš ovde![]()
puftaSlaba im je ova engleska baza
A može mu i pasti na pamet da malo obnovi bazu cenzurisanih rečiIdemo Aždaha i ja u kaznu!
![]()
Ovo je super, ne znaš jel te netko pozdravio, ili ti psuje sve po spisku.くそ
ファックする
Fakku suru
Jednom su zatvorili ovu kafanu zbog nepristojnih rečiSamo da Sredoje ne navrati ovamo večeras, ili da te moderatori ne cinkare da eksperimentišeš ovde![]()
Ne idemo mi nigde!Idemo Aždaha i ja u kaznu!
![]()
Ne znam, benchmark je hardware forum.Na Benchmark forumu se administrator zezao pa je umesto zvezdica, kad napišeš neku uvredu, ispisivalo reči tipa pahuljica, jednorog, srculence. Ne znam da li je još tako tamo![]()