Knjiški moljci XXIII - Waterfall sparkling cafe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od Starkovih sam nju voljela.
Ali Tyrion mi je bio nenadmašan! ❤️
khal-drogo.gif

A od svih tih serijala knjiga epske fantastike, mislim da je Eriksonova Malaška knjiga palih najkompleksniji i najbolji. Ja sam prvu knjigu pročitao i apsolutno nisam imao pojma šta se tu dešavalo, tek nakon treće sam počeo da shvatam o čemu se radi. Sad čekam da Laguna izda preostale 3 knjige, pošto nema šanse da to čitam na engleskom. Pokušao i ne ide. I na srpskom mi je bilo teško sve povezati, baš sam morao da angažujem mozak, na engleskom nema šanse.

A od svih tih serijala knjiga epske fantastike, mislim da je Eriksonova Malaška knjiga palih najkompleksniji i najbolji. Ja sam prvu knjigu pročitao i apsolutno nisam imao pojma šta se tu dešavalo, tek nakon treće sam počeo da shvatam o čemu se radi. Sad čekam da Laguna izda preostale 3 knjige, pošto nema šanse da to čitam na engleskom. Pokušao i ne ide. I na srpskom mi je bilo teško sve povezati, baš sam morao da angažujem mozak, na engleskom nema šanse.
Nisam čitala

Mene je smorilo što su oterali Henri Kavila iz Whitchera. Smetao je Netflixu jer je insistirao da serija verno prati knjigu. Sad kad su ga se rešili, ko zna na šta će to da liči na dalje :(
To sam tek pocela da gledam. :)

GoT sam gledala i obozavala. Procitala sam prve 4 knjige, ali me je serija pretekla, pa sam onda i ja stala sa citanjem.

Cekam da izadje poslednji deo, pa da se malo podsetim i prelistam ove 4 koje sam vec procitala i nastavim dalje.

Samo da uopste napise poslednju knjigu. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back