Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.995
Тирион је један од неочекиваних позитивацаOd Starkovih sam nju voljela.
Ali Tyrion mi je bio nenadmašan!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тирион је један од неочекиваних позитивацаOd Starkovih sam nju voljela.
Od Starkovih sam nju voljela.
Nisam čitalaA od svih tih serijala knjiga epske fantastike, mislim da je Eriksonova Malaška knjiga palih najkompleksniji i najbolji. Ja sam prvu knjigu pročitao i apsolutno nisam imao pojma šta se tu dešavalo, tek nakon treće sam počeo da shvatam o čemu se radi. Sad čekam da Laguna izda preostale 3 knjige, pošto nema šanse da to čitam na engleskom. Pokušao i ne ide. I na srpskom mi je bilo teško sve povezati, baš sam morao da angažujem mozak, na engleskom nema šanse.
To sam tek pocela da gledam.Mene je smorilo što su oterali Henri Kavila iz Whitchera. Smetao je Netflixu jer je insistirao da serija verno prati knjigu. Sad kad su ga se rešili, ko zna na šta će to da liči na dalje![]()
Ako voliš epsku fantastiku, iskreno ti preporučujem da potražiš. Serijal je završen, ima 10 knjiga, Laguna je zasad izdala prvih 7.Nisam čitala
You are my sun and stars, moon of my life.
Volim,volim,vidi se po meniAko voliš epsku fantastiku, iskreno ti preporučujem da potražiš. Serijal je završen, ima 10 knjiga, Laguna je zasad izdala prvih 7.
Pa ti imaš Vešca na avataru, Silver, možemo mi i o tom serijalu da pričamoMislim da smo se izgubili - Yao Kudasada
Cuti, idem u aljincetuO K !
Obula sam debele čarape, puniju trenerku, i gore preko trenerke prsluk. Sad mogu da budem još malo napolju
Gde si to pročitao?kakva je to "sredozemno izmenjena sredozemna klima", pitam gugle i ne nalazim?
То се пије због здравља, не ваља много!!Dobila neku orahovacu al slatka u pm
Cerci napisalo dete sa casa, posto je cerka bolesna. E sad, mozda je dete pogresno napisalo, ne znam.Gde si to pročitao?
Ne postoji takav termin
Znam, nisam mnogo ..jednu casu od 2 deciТо се пије због здравља, не ваља много!!![]()
Можда још једну, али не више!Znam, nisam mnogo ..jednu casu od 2 deci
M jok, ceka me UrbanМожда још једну, али не више!![]()
Dete je ZASIGURNO pogrešno napisaloCerci napisalo dete sa casa, posto je cerka bolesna. E sad, mozda je dete pogresno napisalo, ne znam.