stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam je l' si giedao drugi deo. Prvi liči na Diznija u poređenju z:mrgreen: ubedljivo najgrozniji i najmračniji film koji sam odgledao...a star je već evo 35 godina.
Први део има својих чари свакако, али други је бољи. Одгледао сам их све осим овог новог, последњег. Толико су добри да их се ни не сећам. :mrgreen:

Памтим још и Кућу на уклетом брду. Ево ме прошла језа целим телом само што сам се присетио сцене кад се духови заједно окрену ка камери.:heart:

Мени то лимунада, што би рекли Амери. Наспрам рецимо Деце кукуруза. :D
Или Хелрејзера.:heart:
Angry Horror Film GIF by Arrow Video
Ili gospodare lutaka.
Taj serijal mi je baš jeziv, kad lutke ubijaju.
Čaki mi isto simpa.
Što se Helrejzera tiče dobre mi bile prva četri dela sve ostalo, već nekako razvodnjeno....

Od horora mi je iz detinjstva jedino u sećanju Noć veštica, mada je i tad bio klasik maltene, ni ne znam iz koje je godine
Prvo deo naravno, ne ovi ostali koji više liče na Scary movie nego na pravi horor :mrgreen:
Prvi je iz '78.

Njega sam gledao kući na TV, bio sam negde 3-4 razred osnovne. I išli horor filmovi petkom uveče čini mi se. I ja normalno glumim da sam zaspao i onda kad bude vreme ustajem kao duh i odlazim u dnevnu sobu da upalim TV :malav:

Први део има својих чари свакако, али други је бољи. Одгледао сам их све осим овог новог, последњег. Толико су добри да их се ни не сећам. :mrgreen:

Памтим још и Кућу на уклетом брду. Ево ме прошла језа целим телом само што сам се присетио сцене кад се духови заједно окрену ка камери.:heart:
Zadnji Hellraiser je neverovatno dosadan, bar meni bio. Traje skoro dva sata i osim par scena, i muzike koju su tu i tamo pozajmili iz prva dva dela, stvarno nema ničega da drži pažnju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back