- Poruka
- 112.167
Nisam ni ja.То онај где женско глуми Пинхеда, јел да? Нисам још гледао.
Samo sam videla taj početak
Malo sam prezasićena od te franšize, mada je dobra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja.То онај где женско глуми Пинхеда, јел да? Нисам још гледао.
Čik na Religiji postavi ovoevo, nađi se na pola puta
Први део има својих чари свакако, али други је бољи. Одгледао сам их све осим овог новог, последњег. Толико су добри да их се ни не сећам.Ne znam je l' si giedao drugi deo. Prvi liči na Diznija u poređenjuubedljivo najgrozniji i najmračniji film koji sam odgledao...a star je već evo 35 godina.
Da li si čitao roman?Памтим још и Кућу на уклетом брду.
moraću prvo da raskinem s komšiku
Нисам. Могу да замислим само какав је.Da li si čitao roman?
Ili gospodare lutaka.Мени то лимунада, што би рекли Амери. Наспрам рецимо Деце кукуруза.
Или Хелрејзера.
![]()
Prvi je iz '78.Od horora mi je iz detinjstva jedino u sećanju Noć veštica, mada je i tad bio klasik maltene, ni ne znam iz koje je godine
Prvo deo naravno, ne ovi ostali koji više liče na Scary movie nego na pravi horor![]()
Jedan od boljih horor romana, od Širli Džekson je još i priča Lutrija izuzetna.Нисам. Могу да замислим само какав је.
Zadnji Hellraiser je neverovatno dosadan, bar meni bio. Traje skoro dva sata i osim par scena, i muzike koju su tu i tamo pozajmili iz prva dva dela, stvarno nema ničega da drži pažnju.Први део има својих чари свакако, али други је бољи. Одгледао сам их све осим овог новог, последњег. Толико су добри да их се ни не сећам.
Памтим још и Кућу на уклетом брду. Ево ме прошла језа целим телом само што сам се присетио сцене кад се духови заједно окрену ка камери.![]()