- Poruka
- 112.409
Najbolji od svih!Koji je znak 2012?
Zmaj!
Sem ako je osoba rođena u januaru, jer tek pred kraj januara počinje Zmaj jer je lunarni kalendar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji od svih!Koji je znak 2012?
Trenutak slabosti, nećemo o tome.Što, jednom si mi srcno![]()
Ta samU godini Zmaja je u Kini demografski bum!
Svi hoće dete Zmaja
I evil dead i demone i onog lepog belog sa kopitima.А ја соло у 2 ноћу гледам Ноћ Вештица, Терминатор, Робокап, Предатор, Петак 13, Ствар... И учим енглески.![]()
Ebote, kako sam se ja usrala od Evil dead!I evil dead i demone i onog lepog belog sa kopitima.
Nešto od tih filmova smo i u društvu gledali, bilo je zanimljivo vraćati se kući samo pod sjajem zvezda, jer ulične svetiljke nisu radile a u blizini kuća već počinju voćnaci i bašte i kukuruzi....
Ocemo ocemo...daj nesto od CeceTrenutak slabosti, nećemo o tome.![]()
Ne mora....Ocemo ocemo...daj nesto od Cece
Ma daj, izdrzacete tolikoNe mora....
Dragom Badriju srećno otvaranje nove kafane pesmom :Samo nemoj da je postavljaš.![]()
Radije ne bih.Ocemo ocemo...daj nesto od Cece
Мени то лимунада, што би рекли Амери. Наспрам рецимо Деце кукуруза.Ebote, kako sam se ja usrala od Evil dead!
Imam i ja keca u rukavu!Ma daj, izdrzacete toliko![]()
Deca kukuruza mi nisu tako strašnaМени то лимунада, што би рекли Амери. Наспрам рецимо Деце кукуруза.
Или Хелрејзера.
![]()
Foto/video/skrinšotflertujem sa bivšu na mesendžeru
Cecu nećeš a to oćešFoto/video/skrinšot
Ona je u avgustu.Najbolji od svih!
Zmaj!
Sem ako je osoba rođena u januaru, jer tek pred kraj januara počinje Zmaj jer je lunarni kalendar
Takođe.Ebote, kako sam se ja usrala od Evil dead!
Ne znam je l' si giedao drugi deo. Prvi liči na Diznija u poređenjuИли Хелрејзера.![]()
То онај где женско глуми Пинхеда, јел да? Нисам још гледао.Deca kukuruza mi nisu tako strašna
A Hellraiser dotiče druge delove mozga!
Inače je najnoviji nastavak sniman na Novom Beogradu!
Tamo su našli Kocku
A Zenobiti su mi toliko dobro dizajnirani da ih se ne plašim
Ne sećam se kopita....mislim tog filmaOna je u avgustu.
Takođe.
Mada mnogo više od onog sa kopitama iako je starijj film i čini mi se u ono vreme crno beli, ali ta neka atmosfera filma, ništa osim kopita ne vidiš
U evilu mi bile strašne one transformacije
A ruka mi je bila baš simpa
Ona scena kad pokuša da je ubije i Brus promaši a ruka mu pošalje pozdrav prstom