mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi je iz '78.
Njega sam gledao kući na TV, bio sam negde 3-4 razred osnovne. I išli horor filmovi petkom uveče čini mi se. I ja normalno glumim da sam zaspao i onda kad bude vreme ustajem kao duh i odlazim u dnevnu sobu da upalim TV![]()
jel baba živa?ne..babe mi
nisam takav
Ne zelim da mu stvaram stresove, ovako je na njegovu odgovornost, ako klikneDa te naučim, kad postaviš ovako nešto, obavezno taguješ @Baudrillard, da mu ne promakne
If u say so ...ne..babe mi
nisam takav
Moi te pipne.Ne zelim da mu stvaram stresove, ovako je na njegovu odgovornost, ako klikne![]()
gospodine..malo diskretnostiFoto/video/skrinšot
Овај нови од прошле године?Zadnji Hellraiser je neverovatno dosadan, bar meni bio. Traje skoro dva sata i osim par scena, i muzike koju su tu i tamo pozajmili iz prva dva dela, stvarno nema ničega da drži pažnju.
Dobro, ja brinem o tebi, a ovako mi vracas,..neka, tako mi i trebaMoi te pipne.![]()
Nećeš biti tagovan u dve naredne kafaneMoi te pipne.![]()
jel ti poslala neku sličicu?flertujem sa bivšu na mesendžeru
Moi te vreba!Dobro, ja brinem o tebi, a ovako mi vracas,..neka, tako mi i treba![]()
Da, sa PinhedicomОвај нови од прошле године?
Jeste dobar film, ali meni ne toliko.Ma Shining je ubedljivo najstrašniji!
Još za ono vreme!
Remek delo!
Sad najebaMoi te vreba!
Ostaćeš na prvom mestu.gde je Sokol da otkuca 20 postova i pretekne me na listi?
U nesto da bude i prvOstaćeš na prvom mestu.![]()
I konačno da ja nisam prvi.U nesto da bude i prv
imam ja svojih kvaliteta, nego ne znam sta mi je ovih godina, nikako da isplivajuU nesto da bude i prv