stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sta je to sirce?
1. Bolje zdravlje i eliminisanje bola u zglobovima (dobro za bol artritisa)
2. Eliminisanje kiseline i olakšanje od gorušice.
3. Poboljšanje digestivnog zdravlja, uključujući probleme opstipacije.
4. Gubitak težine
5. Smanjuje nivo holesterola i snižava krvni pritisak
6. Ublazava upalu grla
7. Više energije
8. Mladalački izgled i bolje stanje kože
9. Lek za loš zadah
10. Smanjenje upale

Zašto je ovo dobitna kombinacija?

Prednosti ovog napitka mogu se objasniti na osnovu hemijskih osobina sastojaka i interakcije sa telom. Mnogi stručnjaci veruju da postajemo bolesni kada naše telo preterano poveća kiselost (pH ispod 7).

Sirće je prirodno kiselo, ali kada se konzumira, postaje alkalno. Med, takođe, ima nisku pH, ali podiže baznost tela u momentu konzumiranja.

Ove dve supstance su savršen način da se organizam otarasi prekomerne kiselosti usled stresnog načina života i konzumiranja nezdravih namirnica i pića. Naša tela funkcionišu na najbolji i najzdraviji način kada je pH vrednost tela između 7,0 i 7,4, blago alkalna.

1. Bolje zdravlje i eliminisanje bola u zglobovima (dobro za bol artritisa)
2. Eliminisanje kiseline i olakšanje od gorušice.
3. Poboljšanje digestivnog zdravlja, uključujući probleme opstipacije.
4. Gubitak težine
5. Smanjuje nivo holesterola i snižava krvni pritisak
6. Ublazava upalu grla
7. Više energije
8. Mladalački izgled i bolje stanje kože
9. Lek za loš zadah
10. Smanjenje upale

Zašto je ovo dobitna kombinacija?

Prednosti ovog napitka mogu se objasniti na osnovu hemijskih osobina sastojaka i interakcije sa telom. Mnogi stručnjaci veruju da postajemo bolesni kada naše telo preterano poveća kiselost (pH ispod 7).

Sirće je prirodno kiselo, ali kada se konzumira, postaje alkalno. Med, takođe, ima nisku pH, ali podiže baznost tela u momentu konzumiranja.

Ove dve supstance su savršen način da se organizam otarasi prekomerne kiselosti usled stresnog načina života i konzumiranja nezdravih namirnica i pića. Naša tela funkcionišu na najbolji i najzdraviji način kada je pH vrednost tela između 7,0 i 7,4, blago alkalna.
Plus jabukovo sirce u toploj vodi rešava frku sa kamenom i peskom u bubrezima i šire

Da, prvo me uhvati u sredini, ko toplota, pecenje, pa onda osecam ko da me sece na sve strane....i kad se previtkujem ili saginjem osecam ga ko grutka, i pocinje opet
Код доце под обавезно, што пре. Мене прошло лето спуца температура скоро 40, десет дана тако. Парацетамол и бруфен спусте на 38 и после пар сати опет скочи 39.5 Крвна слика, очајна. Урадим скенер крвних судова , уз стомака, све ок, снимим плућа, све ок. На крају, замастио сам јетру енергетским пићима, бургерима и пицама. Онда режим храна, суплементи и сад је све добро.

Pa moz da bude sta hoces
Da, zato kažem da ni ja ne znam sta boli.
Код доце под обавезно, што пре. Мене прошло лето спуца температура скоро 40, десет дана тако. Парацетамол и бруфен спусте на 38 и после пар сати опет скочи 39.5 Крвна слика, очајна. Урадим скенер крвних судова , уз стомака, све ок, снимим плућа, све ок. На крају, замастио сам јетру енергетским пићима, бургерима и пицама. Онда режим храна, суплементи и сад је све добро.
Krvna slika mi je bila dobra, helikobakter negativan, nemam temperature niti nesto drugo, samo grceve, ali konstantno, samo na kratko se smiri

Još uvek vreme nije
Samo strpljenja
Kad spoje se zemlja, mesec i sunce
Svetlost i tama
Probudiće se u nama
Želje neke ostvari će se
Snovi postaće java
Boje pomešaće se
Šmućmurasto zeleno plava
Crveni mesec
Belo sunce
Trougao
Sa očima što posmatraju
Linije što lutkar ih pomera
Marko Aurelije od Jutarnja
Sa neba nas posmatra
Zvezda mlada rađa se
Antonijo umire
Vera se rađa

Da, zato kažem da ni ja ne znam sta boli.

Krvna slika mi je bila dobra, helikobakter negativan, nemam temperature niti nesto drugo, samo grceve, ali konstantno, samo na kratko se smiri
Али би свакако требала да видиш зашто се дешава, тело ти даје сигнал да нешто није ок.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back