- Poruka
- 82.702
Diskasting.Ia bih ioi dao sadžai.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Diskasting.Ia bih ioi dao sadžai.
Ne bas uvek, ali obicno da.Jbg...taman kad pomislis da neke stvari dolaze na svoje...zivot te uvek demantuje...![]()
Мислиш на ону симпатичну плавојку?a da, ostavila je cura
jbg

За то не знам.Zna li neko kako se pije jabukov ocet sa sokom od jabuke?? I ima li veze kada?
Neuroznašto se dernja brnabićka
Pa jel ne rece da imas problem sa zelucem?Zna li neko kako se pije jabukov ocet sa sokom od jabuke?? I ima li veze kada?
Ne znam sta je...da probam ja, valjda nece da štetiPa jel ne rece da imas problem sa zelucem?
То је својевремено радио покојни Џејмс Гандолфини током снимања Сопранових да би што више деловао изнервирано.Onda kad mi je najlepse u zivotu i kad mi prodje kroz glavu da sam bas srecna i zadovoljna, bukvalno nadjem mali kamencic i ubacim u cipelu, da me neko vreme nesto zulja.
Ozbiljna sam, ovo bukvalno radim. To me podseca da uvek postoji i nesto dobro i nesto lose.
Pa ako je zeludac jos kako ce da steti, shebace sluzokozuNe znam sta je...da probam ja, valjda nece da šteti
Onda moracu na ehoPa ako je zeludac jos kako ce da steti, shebace sluzokozu
Mikice,ja znam da se jabukovo sirće pije sa medom!Zna li neko kako se pije jabukov ocet sa sokom od jabuke?? I ima li veze kada?
Ko da joj Badri dao maramu