- Poruka
- 55.168
Idi kod doktoraAl ako je bio želudac, prošao bi do sad, pijem od ponedeljka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi kod doktoraAl ako je bio želudac, prošao bi do sad, pijem od ponedeljka
1. Bolje zdravlje i eliminisanje bola u zglobovima (dobro za bol artritisa)Za sta je to sirce?
I ja volim ExploitedKo da joj Badri dao maramu
Za kiselinu, to jest preotiv kiselineSta ti dali Controloc?
Ma znam pijem toZa kiselinu, to jest preotiv kiseline
pitam Miku sta pijeCuo sam da su jeli po kasicicu pirinca onako iz kesice. Valjda pokupi kiselinu, nemam pojma nikad nisam probao ali kazu da pomogne.Za kiselinu, to jest preotiv kiseline
To deluje lokalno,a sirće i med deluju sistemski - na ceo organizam, te leče ili ublaže uzrok, dok pirinač otklanja poslediceCuo sam da su jeli po kasicicu pirinca onako iz kesice. Valjda pokupi kiselinu, nemam pojma nikad nisam probao ali kazu da pomogne.
Nolpaza i buscopanSta ti dali Controloc?
Imaš grčeve?Nolpaza i buscopan
Da, prvo me uhvati u sredini, ko toplota, pecenje, pa onda osecam ko da me sece na sve strane....i kad se previtkujem ili saginjem osecam ga ko grutka, i pocinje opetImaš grčeve?
Ta nolpaza je slična kao Controloc
Plus jabukovo sirce u toploj vodi rešava frku sa kamenom i peskom u bubrezima i šire1. Bolje zdravlje i eliminisanje bola u zglobovima (dobro za bol artritisa)
2. Eliminisanje kiseline i olakšanje od gorušice.
3. Poboljšanje digestivnog zdravlja, uključujući probleme opstipacije.
4. Gubitak težine
5. Smanjuje nivo holesterola i snižava krvni pritisak
6. Ublazava upalu grla
7. Više energije
8. Mladalački izgled i bolje stanje kože
9. Lek za loš zadah
10. Smanjenje upale
Zašto je ovo dobitna kombinacija?
Prednosti ovog napitka mogu se objasniti na osnovu hemijskih osobina sastojaka i interakcije sa telom. Mnogi stručnjaci veruju da postajemo bolesni kada naše telo preterano poveća kiselost (pH ispod 7).
Sirće je prirodno kiselo, ali kada se konzumira, postaje alkalno. Med, takođe, ima nisku pH, ali podiže baznost tela u momentu konzumiranja.
Ove dve supstance su savršen način da se organizam otarasi prekomerne kiselosti usled stresnog načina života i konzumiranja nezdravih namirnica i pića. Naša tela funkcionišu na najbolji i najzdraviji način kada je pH vrednost tela između 7,0 i 7,4, blago alkalna.
Slaba je ona ko da nista ne radi, Controloc je boljiNolpaza i buscopan
Код доце под обавезно, што пре. Мене прошло лето спуца температура скоро 40, десет дана тако. Парацетамол и бруфен спусте на 38 и после пар сати опет скочи 39.5 Крвна слика, очајна. Урадим скенер крвних судова , уз стомака, све ок, снимим плућа, све ок. На крају, замастио сам јетру енергетским пићима, бургерима и пицама. Онда режим храна, суплементи и сад је све добро.Da, prvo me uhvati u sredini, ko toplota, pecenje, pa onda osecam ko da me sece na sve strane....i kad se previtkujem ili saginjem osecam ga ko grutka, i pocinje opet
Pa moz da bude sta hocesDa, prvo me uhvati u sredini, ko toplota, pecenje, pa onda osecam ko da me sece na sve strane....i kad se previtkujem ili saginjem osecam ga ko grutka, i pocinje opet
Da, zato kažem da ni ja ne znam sta boli.Pa moz da bude sta hoces
Krvna slika mi je bila dobra, helikobakter negativan, nemam temperature niti nesto drugo, samo grceve, ali konstantno, samo na kratko se smiriКод доце под обавезно, што пре. Мене прошло лето спуца температура скоро 40, десет дана тако. Парацетамол и бруфен спусте на 38 и после пар сати опет скочи 39.5 Крвна слика, очајна. Урадим скенер крвних судова , уз стомака, све ок, снимим плућа, све ок. На крају, замастио сам јетру енергетским пићима, бургерима и пицама. Онда режим храна, суплементи и сад је све добро.
Али би свакако требала да видиш зашто се дешава, тело ти даје сигнал да нешто није ок.Da, zato kažem da ni ja ne znam sta boli.
Krvna slika mi je bila dobra, helikobakter negativan, nemam temperature niti nesto drugo, samo grceve, ali konstantno, samo na kratko se smiri
NEeeeeeeeeeeeee!!!!!Ne znam sta je...da probam ja, valjda nece da šteti
Nisam popila, samo sam kupilaNEeeeeeeeeeeeee!!!!!
Verovatno te boli želudac jer te ja nerviram.Nisam popila, samo sam kupila
KopitaJoš malo pa nova kafana, ko otvara?