pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.072
ko sve voli da ždere nexe javi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si već rešio što ne probaš autofagiju.probaću da ne jedem
Ne baš. Imam 50 kilavićo jel voliš da ždereš
ma ceo dan pijem ko voAko si već rešio što ne probaš autofagiju.
Ako već ne jedeš možeš da piješ dosta vode ili zeleni čaj.. da smanjiš osećaj gladi.
Svaka dijeta ima "cheat day",kad je dozvoljeno da varaš tj da daš sebi oduška i jedeš šta želiš.tačno bi skrljao picu od pola metra

Za mene taman.svađta vijoleta malo je 50
To je na duže staze neodrživo, kao i sve dijete generalno.probaću da ne jedem
to ako si visoka ko mira banjacZa mene taman.
Pa nista nisi uradio ako jedes posle..poješću sveža kupusa večeras
I kretanje,kretanje,kretanje.To je na duže staze neodrživo, kao i sve dijete generalno.
Najbolje ćeš smršati i održati tu kilažu ako smanjiš veličinu i/ili kalorijsku vrednost obroka i stvoriš sebi sistem na kom možeš da živiš.
nema meni života bez 2,5 do 3k calTo je na duže staze neodrživo, kao i sve dijete generalno.
Najbolje ćeš smršati i održati tu kilažu ako smanjiš veličinu i/ili kalorijsku vrednost obroka i stvoriš sebi sistem na kom možeš da živiš.
162. Da.to ako si visoka ko mira banjac
I tada se ljudi često prežderu džanka i bukvalno ponište svu muku i trud od prethodnih dana.Svaka dijeta ima "cheat day",kad je dozvoljeno da varaš tj da daš sebi oduška i jedeš šta želiš.

more kole za 3 dana dva cola kraći strukPa nista nisi uradio ako jedes posle..
jaoooo mucis siebe bez veze.
haha pinč može te obali162. Da.
Kako je ova Selkhy uvek pametna i svasta nesto zna. Cudo od zene. Al sta vredi kad je sve to ludoTo je na duže staze neodrživo, kao i sve dijete generalno.

Postujem ali poenta je da metabolizam dovedes u rezim. Nista nisi uradio ako ti se isto vrati za tri dana.more kole za 3 dana dva cola kraći struk