Knjige nad kojim ste plakali

• Začetnik teme Začetnik teme Dojl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam kako se zove ta knjiga,citala sam je kad sam imala 8 godina.
U njoj nekom decaku umire deka,sto je za mene bilo zaista potresno jer sam verovala da ce se dogadjaji koji se tamo dogode odmah nakon zavrsetka knjige desiti i meni.

Toliko sam je dugo citala iz straha da se i mom dedi ne desi slicno.

:D

Posle mnogo knjiga sam plakala pa ne mogu svih da se setim...Npr.Bela griva,Decaci Pavlove ulice,Pesma,Ana Karenjina,Crveno i crno a iznad svega DZejn Ejr, posle koje sam plakala par dana...Takodje placem i sada kad citam poeziju D. Maksimovic, J. Ducica, V.P.Disa, Dj. Jaksica i naravno Jesenjina...(mnogo sam se isplakala):(

Prva knjiga koja me je rasplakala bila je Lesi se vraca kuci..bila sam mala kada mi je mama citala,i plakala sam kao kisa,hehe.Dzejn Ejr me je rasplakala,knjiga Sumrak me je zesce rasplakala,ali to moze biti zato sto sam sad trudna ,pa placem i na Snezanu i sedam patuljaka :hahaha: ...hmmm sta me je jos rasplakalo..mislim da sam na Orkanske visove pustila koju suzu...ma mnogo knjiga me rastuzi,ali retko kad me rasplacu...uglavnom placem nakon citanja,jer mi je zao da se rastanem od likova iz knjige,tad se bas rasplacem :rumenko: ,evo ostalo mi je jos oko 200 strana poslednje knjige iz Sumrak sage,i sve nesto odlazem da je dovrsim,iako sam prethodnih dana sebi totalno poremetila san citajuci prva tri dela.

Back