Lonely dreamer
Obećava
- Poruka
- 96
Prerano ništa. Mnoge stvari prekasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To Kamasutra, samo na lainskom?Figurae Veneris![]()
Imao sam slicnu situaciju sa Kockarom... Sve je doslo na svoje mesto kasnijeNe bih rekla da sam prerano čitala knjigo koliko sam ih jednostavno čitala u pogrešno vreme...
Idiot od Dostojevskog recimo...definitivno sam je čitala u pogrešnom raspoloženju i stanju duha..i sve ove godine svesno hejtujem knjigu samo zbog sopstvenih projekcija.
Ali hvala bogu uvek knjiga može da se pročita više puta i da se ispravi greška
Jao, Kockar... Omiljena od Fjodora <3
mislim da ne postoji pogrešno vreme za dobru knjigu u smislu "prerano", moj prvi Dostojevski- 7. razred, čini mi se...
ali ovo što reče wild_child je stvarno tako, desilo mi se više puta.
Sad mi neke knjige vuku nešto negativno jer sam ih čitala u pogrešnom raspoloženju. Ali onda je tu suočavanje,
odnosno, "nateram se" da je pročitam ponovo, ako smatram da je dobra... Moj slučaj, ni manje ni više- Majstor i Margarita
Jedino bih izdvojila Ničea- obično popularan među srednjoškolcima koji vrlo često i upišu filozofiju zbog njega- smatraju da ga poznaju i da je to sam vrh filozofije i sve što treba da znaju,
i onda, ako uopšte doguraju do treće godine, shvate da pojma nemaju o Ničeu. A najčešće napuštaju studije mnogo pre.
Već na prvoj godini počinje da se radi Knjiga o filozofu, i onda kreće "sumrak idola"...na kraju, na ispitu, svi se mole da ne izvuku ceduljicu sa Ničeom
Nije ni Brka baš lagan...![]()
S 13 ne znam ni ja nikoga, ne znam oklen ti taj podatak
Mada za neke sam prilicno sigurna da su zadojeni tom tematikom od pelena, ali u to spadaju deca predavaca koji podju roditeljskim stopama..pa vec na prvoj godini nabijaju komplekse i apsolventima
U 3em srednje dobijas logiju, u cetvrtom filozofiju - ako si gimnazijalac. Tako da sa 17 godina ne vidim sto je sokantno da se krene. Nije filozofija astrofizika..niti je uostalom razumes sa tako malo godina.
JustEkv
Jedan od nasih profa na faxu je bio lud za Hajdegerom. A kako nam je predavao vise predmeta, uspeo je kroz sve da provuce HajdegeraDok se celoj grupi nije smucilo i na 3oj godini ga zamolimo da predjemo na nesto drugo. A covek se siroma skoro rasplakao..kao ' Pa ajde ako bas moram'
Dobar je Hajdeger, bilo da se sprdaju sas njim ili ne.
Poznato mi je jako... Moguće da ga i znamJustEkv
Jedan od nasih profa na faxu je bio lud za Hajdegerom. A kako nam je predavao vise predmeta, uspeo je kroz sve da provuce HajdegeraDok se celoj grupi nije smucilo i na 3oj godini ga zamolimo da predjemo na nesto drugo. A covek se siroma skoro rasplakao..kao ' Pa ajde ako bas moram'
Dobar je Hajdeger, bilo da se sprdaju sas njim ili ne.