Šatro...
Ne odgovara, jednino kad te keva opisuje...![]()
Пази кад већ после 2-3 поста спомиње породицу ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šatro...
Ne odgovara, jednino kad te keva opisuje...![]()

Пази кад већ после 2-3 поста спомиње породицу ....
![]()

Е, то ме подсети: увести и Српску трилогију Стевана Јаковљевића.
Ne znam, mislim da je to jako teško za srednjoškolce. ...
..u svakoj generaciji imas decu koja citaju i ove druge..
nisu ni ove nove drugacije, siguran sam..

Jaoooooo......![]()
ponovo je procitah po ko zna koji put...i neverovatno kako uvek ima neki momenat koji je istovetan sa sadasnjicom...ovu knjigu definitivno treba uvrstiti u dzacku lektiru i obradjivati je barem jedno polugodiste...pored ove knjige i knjigu arcibalda rajsa treba uvrstiti u obaveznu literaturu...mozda pomognu buducim generacijama da se prizovu pameti..
ponovo je procitah po ko zna koji put...i neverovatno kako uvek ima neki momenat koji je istovetan sa sadasnjicom...ovu knjigu definitivno treba uvrstiti u dzacku lektiru i obradjivati je barem jedno polugodiste...pored ove knjige i knjigu arcibalda rajsa treba uvrstiti u obaveznu literaturu...mozda pomognu buducim generacijama da se prizovu pameti..
knjige danka popovica necete naci u knjizarama.
danko popovic nije bio ni dopisni clan akademije nauka i pored mnostva knjiga .
danko popovic je iz srbije, mozda je to razlog.
neki koji su iz otcepljene republike za zbirkicu pesama dobise i status clana akademije i ....
jedan od retkih koji je postavio pitanje, GDE SU SRBI IZ SRBIJE U SISTEMU VLASTI?
knjigu NESPOKOJI svaki SRBIN IZ SRBIJE treba da procita.
knjiga o milutinu je antologijska.

Ко је аутор књиге Неспокоји? Данко Поповић?knjige danka popovica necete naci u knjizarama.
neki koji su iz otcepljene republike za zbirkicu pesama dobise i status clana akademije i ....
jedan od retkih koji je postavio pitanje, GDE SU SRBI IZ SRBIJE U SISTEMU VLASTI?
...ne slazem se iako sam citala sve knjige koje ste naveli...
Da bi nesto novo uslo u lektiru nesto iz iste mora da izleti a ja se pitam sta je zasluzilo da bude van?
...vec se ne cita Rat i mir, Tihi don se izbegava, ogroman broj fantasticnih knjiga ne cini lektiru, sta izbaciti? Tolstojevu Karenjinu? Kafku? Balzaka? Sekspira? Kisa? Beketa? Ko je dovoljno los da ide van......mogla bi se Coroviceva istorija citati u sklopu istorije ali ne bih zelela da mi neko oduzme pomenute autore...
Ко је аутор књиге Неспокоји? Данко Поповић?
danko popovic.
da li je normalno da srbijom vladaju srbi izvan srbije,kao nekom kolonijom naseljenom primitivnim plemenima.
upravo je obrnuto - oni plemenski duh i navike navaljuju na prostor koji je drzavno pravno uredjen ,na institucije drzave koje lako zauzimaju i njima neometano rukovode.upravo u toj agresivnoj i bezobzirnoj zelji za vlascu krije se crta primitivizma .
u svakom slucaju ,cinicno bi bilo smatrati tako nesto normalnim ,kao sto cinicno deluju osude za "razbijanje srpskog naroda" zbog prigovora da srbijom vladaju ljudi rodjeni izvan srbije.
da li je normalno da srbijom vladaju srbi izvan srbije,kao nekom kolonijom naseljenom primitivnim plemenima.
upravo je obrnuto - oni plemenski duh i navike navaljuju na prostor koji je drzavno pravno uredjen ,na institucije drzave koje lako zauzimaju i njima neometano rukovode.upravo u toj agresivnoj i bezobzirnoj zelji za vlascu krije se crta primitivizma .
u svakom slucaju ,cinicno bi bilo smatrati tako nesto normalnim ,kao sto cinicno deluju osude za "razbijanje srpskog naroda" zbog prigovora da srbijom vladaju ljudi rodjeni izvan srbije.
Немаш неки линк, да не копам сад по нету?
Зашто ????
А како су и зашто староседоци дозволили да их на свом терену и у држави коју су њихови дедови стварали савладају примитивни и племенски организовани?

...ne slazem se iako sam citala sve knjige koje ste naveli...
Da bi nesto novo uslo u lektiru nesto iz iste mora da izleti a ja se pitam sta je zasluzilo da bude van?
...vec se ne cita Rat i mir, Tihi don se izbegava, ogroman broj fantasticnih knjiga ne cini lektiru, sta izbaciti? Tolstojevu Karenjinu? Kafku? Balzaka? Sekspira? Kisa? Beketa? Ko je dovoljno los da ide van......mogla bi se Coroviceva istorija citati u sklopu istorije ali ne bih zelela da mi neko oduzme pomenute autore...
jel znas bre ti,koliko je to,tri knjige debele ko saka
pa danasnja generacija nemoze ni razglednicu da procita,a kamoli tri tolike knjige
Са задовољством и тугом сам је прочитала својевремено кад се појавила, међутим, то за мене није било никакво
откровење, пошто сам у својој породици, већ чула и упамтила многе ствари које су у тој књизи записане. Касније
смо је неком дали на читање, јер је та књига тих година кружила и била масовно читана и тако остадосмо без те
књиге....
Што се тиче будућих генерација, а и ових садашњих и прошлих, интересантно је једно моје запажање, да је број
прочитаних књига обрнуто пропорционалан, количини новца и друштвеном статусу.... Најимућнији људи или држе
књиге "на метар", за украс, или их уопште немају, а мислим да су до истог закључка дошле и младе генерације.
knjige danka popovica necete naci u knjizarama.
Напротив.ponovo je procitah po ko zna koji put...i neverovatno kako uvek ima neki momenat koji je istovetan sa sadasnjicom...ovu knjigu definitivno treba uvrstiti u dzacku lektiru i obradjivati je barem jedno polugodiste...pored ove knjige i knjigu arcibalda rajsa treba uvrstiti u obaveznu literaturu...mozda pomognu buducim generacijama da se prizovu pameti..