Klub Veterana Foruma Krstarice

Idi pravi tortu,sutra ti rodjendan :cvet:jos malo pa i licna karta :lol:

Izvolte veterani, i mi dušu imamo :)

Danas tačno 15godina na Krstarici :)

downloadfile.jpg

Živeli

downloadfile(0).jpg

e i ja pamtim podforum religija i bilo bi ok da se retardi nisu konstantno raspravljali da li je bolji islam ili hriscanstvo,a onda zajedno maltretirali ateiste :lol:
dosta 'veterana' se u poslednje vreme odjavilo ili su jednostavno prestali da postuju.
kada malo razmislim,ranije sam manje postovala,tj kada sam se registrovala,mozda svaki treci-cetvrti dan.a posle sam pocela cesce i sada retko da prodje dan da ne napisem bar nesto.
inace mislim da sam najvise postovala na podforumu politika koji predstavlja neki spoj politike i religije nazalost,a volim i muziku kada ima finih tema a i moze dosta da se sazna.na ostalim podforumima uglavnom postujem kada vidim neke zanimljive teme ili kada je neko zezanje.

a secam se i kad se promenio skin forumu,pa su svi bili pogubljeni i nezadovoljni.ok mi je ovaj,jer pruza vise mogucnosti mada mi je i dalje previse saren.

zasto sam ovde...ne znam.uglavnom mi sluzi za gubljenje vremena,ali sam ovde procitala i cak naucila jako puno zanimljivih i neobicnih stvari....a interesantan je i kao neki presek drustva kod nas...bas ima raznih ljudi...i tako...
i dobila si draga siouxi potpisanu fotku sad nazalost pokojnog cestera beningtona :)

Back