Baby Kate
Aktivan član
- Poruka
- 1.848
Buki, ako se desi da ja nekada u zivotu ovde svratim a ne vidim tebe, ja cu da presvisnem. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi pravi tortu,sutra ti rodjendanjos malo pa i licna karta
![]()
Nisam mislio na to,vec zub moze da se izvadi i baci,a ona stvar treba zauvek.Nisam bas toliko bezobrazan.znam, to po principu: svako svoju ranu lize
Svaka cast i sve najboljeIzvolte veterani, i mi dušu imamo
Danas tačno 15godina na Krstarici
Pogledajte prilog 1440768
Živeli
Pogledajte prilog 1440769
Kolko ti treba ?![]()
Srećno i tebi i vidimo se u novoj 2024. bez da apstinencijeEkipo,
U narednoj godini planiram da smanjim prisustvo na Krsti na minimum. Čisto da malo istreniram sebe a i mnogo vremena potrošim ovde.
Srećni vam novogodišnji praznici i vidimo se jednom!
i dobila si draga siouxi potpisanu fotku sad nazalost pokojnog cestera beningtonae i ja pamtim podforum religija i bilo bi ok da se retardi nisu konstantno raspravljali da li je bolji islam ili hriscanstvo,a onda zajedno maltretirali ateiste
dosta 'veterana' se u poslednje vreme odjavilo ili su jednostavno prestali da postuju.
kada malo razmislim,ranije sam manje postovala,tj kada sam se registrovala,mozda svaki treci-cetvrti dan.a posle sam pocela cesce i sada retko da prodje dan da ne napisem bar nesto.
inace mislim da sam najvise postovala na podforumu politika koji predstavlja neki spoj politike i religije nazalost,a volim i muziku kada ima finih tema a i moze dosta da se sazna.na ostalim podforumima uglavnom postujem kada vidim neke zanimljive teme ili kada je neko zezanje.
a secam se i kad se promenio skin forumu,pa su svi bili pogubljeni i nezadovoljni.ok mi je ovaj,jer pruza vise mogucnosti mada mi je i dalje previse saren.
zasto sam ovde...ne znam.uglavnom mi sluzi za gubljenje vremena,ali sam ovde procitala i cak naucila jako puno zanimljivih i neobicnih stvari....a interesantan je i kao neki presek drustva kod nas...bas ima raznih ljudi...i tako...
Nije odustajanje nego celicenje volje, ili ti rehab.Srećno i tebi i vidimo se u novoj 2024. bez da apstinencije
Ti si moj forumaški ispisnik i nema odustajanja...![]()
opasna bila mackicama ajde bezi bre tamo...
sto se nisam reg kad sam prvi put dosla, sigurno bih bila pre tebe![]()
admin boza bese pre tebeNeko je rekao veteran?
ovaj mi nesto poznatal' ja sam napredno dete
imam 20 glava![]()
Ко је то нама дошао