- Poruka
- 86.572
Idi pravi tortu,sutra ti rodjendanPa kad profesionalac piše![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi pravi tortu,sutra ti rodjendanPa kad profesionalac piše![]()
Hvala SokoleSamo da pozdravim @kalis
Inače sam 14 godina forumaš...
ali do pre 3 godine nisam mnogo kuckao...
eto...
koju ideju, bre... zvacu te kališ ako nam ne kazesSad kad bi upao @minon pala bih sa stolice
Tako sam se srušila pre neki dan kad sam videla da se @Psihologue vratio, pa mi to i dalo jednu ideju
@bundeva Evo ovako
Uzela sam time out kod dece
Daklem, proširiti po svim kafanama, il ovde napisati u vidu posta, mada sam prvenstveno mislila da otvorim posebnu temu.
Ali me mrzi da se cimam i da me napljuvavaju pa sam odustala.
Elem, videći Psihologuea da se vratimo, tebe, i još poneke, pade mi na pamet ovo.
"Pozovi troje"
Svako da se seti tri stara forumaša koja odavno nije video i da im pošalje PP da se vrate bar na nedelju dana. Naravno ko prokine i dođe , ostaće i duže
Meni nije problem mojim omiljenima poslati i 20ak poziva,
Može pod sloganom koji hoćete.
Npr "jesen starih forumaša"
Dakle , "Pozovi troje"
Pošalji poziv na PP nekom starom članu kojeg se sećaš , da dođe ponovo na Krstaricu.
Na nedelju dana bar.
Ko je nov, nek u arhiviranim temama pronađe 3 nicka koja su bila naaktivnija (na njihovom omiljenom pdf-u) i nek im pošalju pozive.
Pa da vidimo da l možemo napuniti Krstaricu
Da li možemo napravti gužvu ovde ?
Naravno imam ja i glupljih ideja
Nije meni problem blamirati se, ko jedan-dva, časkom...![]()
Bravo,dobra bi tema bila.@bundeva Evo ovako
Uzela sam time out kod dece
Daklem, proširiti po svim kafanama, il ovde napisati u vidu posta, mada sam prvenstveno mislila da otvorim posebnu temu.
Ali me mrzi da se cimam i da me napljuvavaju pa sam odustala.
Elem, videći Psihologuea da se vratimo, tebe, i još poneke, pade mi na pamet ovo.
"Pozovi troje"
Svako da se seti tri stara forumaša koja odavno nije video i da im pošalje PP da se vrate bar na nedelju dana. Naravno ko prokine i dođe , ostaće i duže
Meni nije problem mojim omiljenima poslati i 20ak poziva,
Može pod sloganom koji hoćete.
Npr "jesen starih forumaša"
Dakle , "Pozovi troje"
Pošalji poziv na PP nekom starom članu kojeg se sećaš , da dođe ponovo na Krstaricu.
Na nedelju dana bar.
Ko je nov, nek u arhiviranim temama pronađe 3 nicka koja su bila naaktivnija (na njihovom omiljenom pdf-u) i nek im pošalju pozive.
Pa da vidimo da l možemo napuniti Krstaricu
Da li možemo napravti gužvu ovde ?
Naravno imam ja i glupljih ideja
Nije meni problem blamirati se, ko jedan-dva, časkom...![]()
Dobro,dobro ti si omladinka, ja sam jos pionir polakoJa mogu desetak da se setim u sekundi koje sam volela da čitam, i razmenjujem postove
E zato i nisam htela ništa da napišem. Tako će svako da kaže. Još si ti i fin, kako bi se sve izražavali.a i ako si otisaao, a ja sam tu, i ti ne dolazis godinama da me vidis, zaboli me bas ku... da te zovem
Zasad nije.Ako ti nije istekla registracija, važe se
Mnogo je bolje da te boli zub.a i ako si otisaao, a ja sam tu, i ti ne dolazis godinama da me vidis, zaboli me bas ku... da te zovem
Hoces reci,druze,da smo mi izgubljeni slucajevi?sta znam, meni je to ko izlecenom narkomanu nuditi heroin
znam, to po principu: svako svoju ranu lizeMnogo je bolje da te boli zub.
pa ne znam, sad sam retko tu u odnosu na ono ranije... rekao bih da sam izlecen al prekasnoHoces reci,druze,da smo mi izgubljeni slucajevi?![]()