Pop Relja
Aktivan član
- Poruka
- 1.416
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako, ako, popo, neka si ti njima pokazao sremacku stranu svoje ljupkosti :wink: Samo napred!Pop Relja:don't panic:Niko nije spominjao starosne, a bogami ni neke druge granice za sex.
A što si ti gos'n popo danas na tri ćoška?
Ne znam. Danas sam stvarno nadr*kan, bolje da sam samo spavao. Sve žive sam napljuvao i ovde i kući.
IDIOT!![]()
e ,panikice,ipak si ti NAJ OK ovdedon't panic:'Oćeš i ti osmeh da ti bude lakše?
ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:

vecavestica:ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:![]()
![]()
e sada si me naasmejaoPop Relja:vecavestica:ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:![]()
![]()
Samooooo kad seeeerreeeeem onda gusim kanalizaciju. :?
vecavestica:e sada si me naasmejaoPop Relja:vecavestica:ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:![]()
![]()
Samooooo kad seeeerreeeeem onda gusim kanalizaciju. :?![]()
koliko vidim i nije ti bio bas neki veliki problem :wink:Pop Relja:vecavestica:e sada si me naasmejaoPop Relja:vecavestica:ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:![]()
![]()
Nije smesno! Mislis da je lako tol'ko sra*ti?
vecavestica:koliko vidim i nije ti bio bas neki veliki problem :wink:Pop Relja:vecavestica:e sada si me naasmejaoPop Relja:vecavestica:ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:![]()
![]()
ops:negoooo,zar ti nisi rekao da ides da pajkisPop Relja:vecavestica:koliko vidim i nije ti bio bas neki veliki problem :wink:Pop Relja:vecavestica:e sada si me naasmejaoPop Relja:vecavestica:ma ti si IN samo ponekadPop Relja:Ma svi ste vi OK, ja malo sr*ao, malo vise, bolje receno. :wink:![]()
![]()
Ma jok. Kad mi se rasirio otvor, posle je bilo milina.ops:

bas si na kraj sr :wink: caPop Relja:Dobro idem.
![]()
Laku noc!![]()
I spreman ya akciju,ko pravi mimčić,samo fali još ekipa :wink:Pop Relja:Budan! :wink:
roberta:I spreman ya akciju,ko pravi mimčić,samo fali još ekipa :wink:Pop Relja:Budan! :wink:
k'o ti sinocPop Relja:

vecavestica:k'o ti sinocPop Relja:![]()

recimoPop Relja:vecavestica:k'o ti sinocPop Relja:![]()
Danas tebi "zuta minuta"?![]()
vecavestica:recimoPop Relja:vecavestica:k'o ti sinocPop Relja:![]()
svega po malo.Pop Relja:vecavestica:recimoPop Relja:vecavestica:k'o ti sinocPop Relja:![]()
Zbog onog sto smo pricali sinoc?