Pop Relja
Aktivan član
- Poruka
- 1.416
Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
vecavestica:mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
ne secam se :wink:
zato cutis??? :wink:
a bi li ti jedno parce torte???Pop Relja:vecavestica:mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
Gde ja ćutim? Vidiš da se svuda trpam, više me ima nego ker buva što čuva.
vecavestica:a bi li ti jedno parce torte???Pop Relja:vecavestica:mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
Gde ja ćutim? Vidiš da se svuda trpam, više me ima nego ker buva što čuva.![]()
znam-zato i pitam??Pop Relja:vecavestica:a bi li ti jedno parce torte???Pop Relja:vecavestica:mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
Podyebavaš? Znaš da obožavam slatkiše.![]()
vecavestica:znam-zato i pitam??Pop Relja:vecavestica:a bi li ti jedno parce torte???Pop Relja:vecavestica:mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
napravila sam neku tortu ,nije losa pa ko velim posto volis da probas???a?? 'oces????
neznam sto se sada jedis???Pop Relja:vecavestica:znam-zato i pitam??Pop Relja:vecavestica:a bi li ti jedno parce torte???Pop Relja:vecavestica:mislis da si me najedio??Pop Relja:Ih, ta malopre sm te najedio. Mislio sam da ces tuću sve redom! :wink:
napravila sam neku tortu ,nije losa pa ko velim posto volis da probas???a?? 'oces????
Ovo više nije poyebavanje. Ovo je sad čisto yebanje u lud mozak. :shock:
Ili me mamiš???? Dobar imaš mamac. Nema šta. :wink:
Pop Relja:vecavestica:Pop Relja:vecavestica:Pop Relja:vecavestica:[quote="Pop Relja"
Ne mogu da verujem !!! Pa, postova od vas dvoje UOPŠTE nema na " Avijaciji i vojsci " i na " Lovu i ribolovu " !!! ZAŠTO ?!?!? Navedite barem jedan valjan razlog toj INSUFICIJENCIJI !!!

krvolok:Pop Relja:vecavestica:Pop Relja:vecavestica:Pop Relja:pa nemavecavestica:[quote="Pop Relja"
Ne mogu da verujem !!! Pa, postova od vas dvoje UOPŠTE nema na " Avijaciji i vojsci " i na " Lovu i ribolovu " !!! ZAŠTO ?!?!? Navedite barem jedan valjan razlog toj INSUFICIJENCIJI !!!![]()
Krvolocni obecavam da cemo to brzo ispraviti.
bice nas svuda. :wink:
Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
a jel tako? štedi ti snagu za pomoć oko krečenje posle praznika ...krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
'ajde da krenemo u jedan maratonski čat, pa ko preživi PRIČAĆE, a ko bude pričao, neće preživeti !!!![]()
Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
'ajde da krenemo u jedan maratonski čat, pa ko preživi PRIČAĆE, a ko bude pričao, neće preživeti !!!![]()
O neee! Popa i Veca part twoNestasna Ameba:Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
gigule:a jel tako? štedi ti snagu za pomoć oko krečenje posle praznika ...krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
ja sam jos tu :wink:don't panic:O neee! Popa i Veca part twoNestasna Ameba:Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
Miliš, da to loži masu ?!?Nestasna Ameba:Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()

da lozi -tesko??krvolok:Miliš, da to loži masu ?!?Nestasna Ameba:Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
![]()
krvolok:Miliš, da to loži masu ?!?Nestasna Ameba:Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
![]()
panikice,ma evo primetila sam nemoj bitidon't panic:I kad stignem na vreme na žurku, opet niko ne primeti da sam tu![]()

nemoj biti tužna... evo ja ti ustupam mesto :wink:don't panic:I kad stignem na vreme na žurku, opet niko ne primeti da sam tu![]()
Evo nećuvecavestica:panikice,ma evo primetila sam nemoj bitidon't panic:I kad stignem na vreme na žurku, opet niko ne primeti da sam tu![]()
![]()

Nestasna Ameba:krvolok:Miliš, da to loži masu ?!?Nestasna Ameba:Aaaajmo, sinak, i to sa sve ovim maratonskim kopiranjem, Cujem da je tako uzbudljivije i da vise iritira masu :wink: ali pssssst 8)krvolok:Gde si, bre, tetka, nema te k'o zejtina ?!?!?Nestasna Ameba:Evo moga sinka, ljubi ga njegova tetka Ameba![]()
![]()
![]()
Ma, garant :wink: Cujem da se narocite nekih dvoje pale na to :wink: