vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
racunaj da ces biti pozvana???Nestasna Ameba:Ne znam otkud mi ovaj osećaj, ali uopšte ne sumnjam u Vecinu izjavu :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
racunaj da ces biti pozvana???Nestasna Ameba:Ne znam otkud mi ovaj osećaj, ali uopšte ne sumnjam u Vecinu izjavu :wink:
panikice-pa to traje od proslog leta???don't panic:Baš su vam se osladile bahanalije, a?
vecavestica:panikice-pa to traje od proslog leta???don't panic:Baš su vam se osladile bahanalije, a?
ops:
ops:ali Sremci jesu :wink:Pop Relja:vecavestica:panikice-pa to traje od proslog leta???don't panic:Baš su vam se osladile bahanalije, a?
Ovako nesto ni Rimljani nisu pravili.ops:
ops:
vecavestica:ali Sremci jesu :wink:Pop Relja:vecavestica:panikice-pa to traje od proslog leta???don't panic:Baš su vam se osladile bahanalije, a?
ops:
nacas si zaboravio da smo prvi???a???Pop Relja:vecavestica:ali Sremci jesu :wink:Pop Relja:vecavestica:panikice-pa to traje od proslog leta???don't panic:Baš su vam se osladile bahanalije, a?
ops:
Joj, stvarno smo![]()
i jaPop Relja:Zaboravan.
Ne mislim ninasta osim
vecavestica:i jaPop Relja:Zaboravan.
Ne mislim ninasta osim
zaboravio si da sam ja V E S T I C A?? :wink:Pop Relja:vecavestica:i jaPop Relja:Zaboravan.
Ne mislim ninasta osim
Nisam stigao zavrsiti. Otkud znas na sta mislim?![]()
vecavestica:zaboravio si da sam ja V E S T I C A?? :wink:Pop Relja:vecavestica:i jaPop Relja:Zaboravan.
Ne mislim ninasta osim
:shock: na.. dodji da ti sapnem-sramota je???Pop Relja:vecavestica:zaboravio si da sam ja V E S T I C A?? :wink:Pop Relja:vecavestica:i jaPop Relja:Zaboravan.
Ne mislim ninasta osim
Ti citas misli:shock:
E, 'ajde pogodi na sta sad mislim!
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:vidis da sam pogodila :wink:Pop Relja:Reci.
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
vecavestica:vidis da sam pogodila :wink:Pop Relja:Reci.
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
:wink:Pop Relja:vecavestica:vidis da sam pogodila :wink:Pop Relja:Reci.
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Lele, znace pre mene ako zgresim negde! :shock:
pa znam ja da ti lagis ali lepo zvuci :wink:Pop Relja:Veco, ti si meni jedina! (Ne zna da ja nosim kapu od olova, he he) :wink:
vecavestica:pa znam ja da ti lagis ali lepo zvuci :wink:Pop Relja:Veco, ti si meni jedina! (Ne zna da ja nosim kapu od olova, he he) :wink:
nemoj ti meni :?Pop Relja:vecavestica:pa znam ja da ti lagis ali lepo zvuci :wink:Pop Relja:Veco, ti si meni jedina! (Ne zna da ja nosim kapu od olova, he he) :wink:
Uf, ni olovo ne pomaze. :?
Ne daje mi izbora.
Ko mi je kriv. Uzeti vesticu. :?
problem je sto ja nisam malo???Pop Relja:Ma sve ste vi pomalo vestice. Zato vas i volimo!![]()
![]()
vecavestica:problem je sto ja nisam malo???Pop Relja:Ma sve ste vi pomalo vestice. Zato vas i volimo!![]()
![]()
a ja bas mislila da se "uclanim""?Pop Relja:vecavestica:problem je sto ja nisam malo???Pop Relja:Ma sve ste vi pomalo vestice. Zato vas i volimo!![]()
![]()
Zato te i ima tamo gde treba! :wink: Da si malo, malo bi te i bilo. Nista od planinarenja.![]()