Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pop Relja:
vecavestica:
Pop Relja:
vecavestica:
Pop Relja:
Ma sve ste vi pomalo vestice. Zato vas i volimo! :D :D
problem je sto ja nisam malo???

Zato te i ima tamo gde treba! :wink: Da si malo, malo bi te i bilo. Nista od planinarenja. :D
a ja bas mislila da se "uclanim""?

Kazem da imas vrhove na koje bih se popeo, osvojio, a negde ubo barjak. :wink:
pope,pa ti kao da osvajas Mont Everest??

e znam da sam odvratna, ali koji moj ste otvarali temu samo za sebe kad cvrkućete na svakoj temi? e znam da sam zaslužila da me mrzite...ali preteraste ljudi!

a sad odo... do daljnjeg...ajd apsolventi živi bili... srećni praznici svima...vidimo se...jednog dana!
pozz za zaljubljene i ostale :)

gigule:
e znam da sam odvratna, ali koji moj ste otvarali temu samo za sebe kad cvrkućete na svakoj temi? e znam da sam zaslužila da me mrzite...ali preteraste ljudi!

a sad odo... do daljnjeg...ajd apsolventi živi bili... srećni praznici svima...vidimo se...jednog dana!

Ali na svakoj temi drugim "jezikom". :wink:

gigule:

yebo te Gigo,koji ti je *****???
nesto ti u zadnje vreme sve smeta.
opusti se zeno i ignorisi ono na sta nisi navikla (a pozitivno je).

gigule:

Nemoj gigi tako, bas su refresh teme

a šta ja - farbala danas jaja, u lukovini naravno

Nestasna Ameba:
vecavestica:
Nestasna Ameba:
E, a kad sam ja hrabro herojski i donkihotovski jurišala te noći među redove dvaju ljubavnika...

Hoću orden, bre. Znate li vi koji je to podvig bio. Mogla je Veca da me ubije, a popa da baci anatemu na mene...
trebalo bi tebi nesto drugo :?: :D
Veco, nemoj da me vuces za :P
ko?ja?
Nestasna, pa gde bih ja??
znas da sam ja uvek ozbiljna :D

Nestasna Ameba:
vecavestica:
Nestasna Ameba:
E, a kad sam ja hrabro herojski i donkihotovski jurišala te noći među redove dvaju ljubavnika...

Hoću orden, bre. Znate li vi koji je to podvig bio. Mogla je Veca da me ubije, a popa da baci anatemu na mene...

Oho, rukavica je bacena. :D
Bice ................................... staje ?Mislili ste tuca? E, to su žene ' borba jezičinama!

Pop Relja:
Nestasna Ameba:
vecavestica:
Nestasna Ameba:

Oho, rukavica je bacena. :D
Bice ................................... staje ?Mislili ste tuca? E, to su žene ' borba jezičinama!
jesi li ti normalan??
pa mi smo obe Sremice.
tuca nema sanse.
ako se mi ne pazimo izmedju sebe pojesce nas dusmani. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back