Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iju, niko s okupljanca se ne javlja :shock:
Ljuuuudi, jeste li vi zivi ostali posle Novog Sada?

Ja sam se sita ismejala, ne pamtim kad sam toliko plakala od smeha za tako kratko vreme. Zao mi je sto nisam nastavila provod s vama, ali jako mi je drago sto sam vas upoznala. Nadam se da cu uskoro upoznati i Vecu, Popa, Druga Igrutina, Del Boya, Robertu i ostale koji nisu bili...

Veliki pozdrav od Amebe :wink:

Pa sta reci. Prvo, zao mi je sto nisu tu bili neki ljudi, ali necu sad da izdvajam nikog. U svakom slucaju smo nazdravili u ime mnogih (citaj: nismo vas ogovarali :wink: )
Jest da nije bilo dunjevace ali Gigule ce vam potvrditi koliko je bila zadovoljna kompenzacijom :shock: pardon... konzumacijom :lol: :wink:
Gostoprimstvo je bilo na visokom nivou i... mislim da nasi izvestaji nece biti kompletni jer nije bilo Jagodice :roll: Ko sto Nestasna rece, cekamo novi susret... Pozdrav svima! 8)

Savremenik:
Pa sta reci. Prvo, zao mi je sto nisu tu bili neki ljudi, ali necu sad da izdvajam nikog. U svakom slucaju smo nazdravili u ime mnogih (citaj: nismo vas ogovarali :wink: )
Jest da nije bilo dunjevace ali Gigule ce vam potvrditi koliko je bila zadovoljna kompenzacijom :shock: pardon... konzumacijom :lol: :wink:
Gostoprimstvo je bilo na visokom nivou i... mislim da nasi izvestaji nece biti kompletni jer nije bilo Jagodice :roll: Ko sto Nestasna rece, cekamo novi susret... Pozdrav svima! 8)

Pa normalno da je nije bilo, ona uvek izvuče svoje ZMIJSKO telo iz svake gužve i, neljudski vešto, uspe da ODE DA SE SAKRIJE !!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back