Pop Relja
Aktivan član
- Poruka
- 1.416
Naravno, boginjo moja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sada ces morati da mi das vestacko disanje-pala sam u NEOSVESTPop Relja:Naravno, boginjo moja!
vecavestica:sada ces morati da mi das vestacko disanje-pala sam u NEOSVESTPop Relja:Naravno, boginjo moja!![]()
cini mi se da cu u nesvesti biti bar 2-3 sataPop Relja:vecavestica:sada ces morati da mi das vestacko disanje-pala sam u NEOSVESTPop Relja:Naravno, boginjo moja!![]()
Kompletnu prvu pomoc - usta na usta, masaza srca
ipak je to opet neka mala pretnja??? :wink:Pop Relja:Ako te budem ja ozivljavao, i bices :wink: Neces brzo sebi doci![]()
OBECANJE! :wink:vecavestica:ipak je to opet neka mala pretnja??? :wink:Pop Relja:Ako te budem ja ozivljavao, i bices :wink: Neces brzo sebi doci![]()
vidim ja da ce biti cupavoPop Relja:OBECANJE! :wink:vecavestica:ipak je to opet neka mala pretnja??? :wink:Pop Relja:Ako te budem ja ozivljavao, i bices :wink: Neces brzo sebi doci![]()
:wink:
![]()
![]()
vecavestica:vidim ja da ce biti cupavoPop Relja:OBECANJE! :wink:vecavestica:ipak je to opet neka mala pretnja??? :wink:Pop Relja:Ako te budem ja ozivljavao, i bices :wink: Neces brzo sebi doci![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
:wink: Savremenik:Pa sta reci. Prvo, zao mi je sto nisu tu bili neki ljudi, ali necu sad da izdvajam nikog. U svakom slucaju smo nazdravili u ime mnogih (citaj: nismo vas ogovarali :wink: )
Jest da nije bilo dunjevace ali Gigule ce vam potvrditi koliko je bila zadovoljna kompenzacijom :shock: pardon... konzumacijom:wink:
Gostoprimstvo je bilo na visokom nivou i... mislim da nasi izvestaji nece biti kompletni jer nije bilo JagodiceKo sto Nestasna rece, cekamo novi susret... Pozdrav svima! 8)
Gazda je uvek u pravu! 8)
:wink:Srećna slava!3EMYHKA:A ja omanula NS... bila mi slava... krivo meni bas... Savremeni, cirkali u moje ime???
Obec'o si! :?
Savremenik:Jesmo, cirkali smo. Jesam i obecao, ali nisam ispunio onaj deo... da ti posaljem poruku dok nazdravljamo u tvoje ime. E, pojma nemam sta smo pili, ali izuzetno je bilo 8) Mislim da se i Gigi svidelo:wink:

Pop Relja:E, Veciti.Polako dolazite k sebi!
![]()
Znaci, bilo je opste opijanje? "Prekid filma"!![]()