una
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
vecavestica:grupa forumasa iz BG i okoline je danas u restoranu "Venecija" na zemunskom keju bila na kafici i kolacima???? :wink:
Nije fora! Sto ne javiste?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vecavestica:grupa forumasa iz BG i okoline je danas u restoranu "Venecija" na zemunskom keju bila na kafici i kolacima???? :wink:

Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Ako....to je znak da im je lepo!una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Nema nikoga...ocito se jos nisu razisliAko....to je znak da im je lepo!

Pop Relja:una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Verovatno!![]()
![]()
Eh[/quote
![]()
Pop Relja:una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Verovatno!![]()
![]()
Eh![]()

vecavestica:Da sam tamo, video bih tebe! OvakoPop Relja:una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Verovatno!![]()
![]()
Eh[/quote
![]()
![]()
Pop Relja:vecavestica:Da sam tamo, video bih tebe! OvakoPop Relja:una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Verovatno!![]()
![]()
Eh[/quote
![]()
![]()
Kopiras sinocnju prepisku s vecom!!!![]()
una:NASTAVLJAPop Relja:vecavestica:Da sam tamo, video bih tebe! OvakoPop Relja:una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Verovatno!![]()
![]()
Eh[/quote
![]()
![]()
![]()
vecavestica:una:NASTAVLJAPop Relja:vecavestica:Da sam tamo, video bih tebe! OvakoPop Relja:una:Pop Relja:Ej, apsolventi!![]()
Kako je bilo u NSu?
Verovatno!![]()
![]()
Eh[/quote
![]()
![]()
![]()
Ako, ako....samo vi nastavite, ali nek ne brlja nickove![]()
![]()
![]()

pa neces valda opet da kaznjavas??? :Pop Relja:VECA NAPRED, OSTALI STOJ!!!!!![]()

vecavestica:pa neces valda opet da kaznjavas??? :Pop Relja:VECA NAPRED, OSTALI STOJ!!!!!![]()
![]()
istina-nisi.Pop Relja:vecavestica:pa neces valda opet da kaznjavas??? :Pop Relja:VECA NAPRED, OSTALI STOJ!!!!!![]()
![]()
Jos te nisam dovoljno bubio zbog sinocnjeg kaznjavanja. Ne da te jos kaznjavam.
Osim ako je potrebno :wink:
zaboravila sam :shock:Pop Relja:Na kom mestu sam stao?
vecavestica:zaboravila sam :shock:Pop Relja:Na kom mestu sam stao?
jel' moze iz pocetka![]()
Pop Relja:vecavestica:zaboravila sam :shock:Pop Relja:Na kom mestu sam stao?
jel' moze iz pocetka![]()
Kako drugacije![]()
Ovaj put pocinjem od sredine. Valjda se necu zabrojati.
mislis da cu biti u stanjuPop Relja:Lose mi ide matematika. Moraces da pratis kako brojim. Ako pogresim, slobodno me vrati na pocetak.![]()
vecavestica:mislis da cu biti u stanjuPop Relja:Lose mi ide matematika. Moraces da pratis kako brojim. Ako pogresim, slobodno me vrati na pocetak.![]()
![]()
se sad i ja
ti to meni pretis???Pop Relja:vecavestica:mislis da cu biti u stanjuPop Relja:Lose mi ide matematika. Moraces da pratis kako brojim. Ako pogresim, slobodno me vrati na pocetak.![]()
![]()
se sad i ja
![]()
Mozda cu se zaustaviti kod jednog broja i stalno ga ponavljati ponavljati ponavljati dok ne budes vristala :wink:
Vristala da ne brojim dalje od tog broja! :wink: :wink:vecavestica:ti to meni pretis???Pop Relja:vecavestica:mislis da cu biti u stanjuPop Relja:Lose mi ide matematika. Moraces da pratis kako brojim. Ako pogresim, slobodno me vrati na pocetak.![]()
![]()
se sad i ja
![]()
Mozda cu se zaustaviti kod jednog broja i stalno ga ponavljati ponavljati ponavljati dok ne budes vristala :wink:
stvarno te obozavamPop Relja:Vristala da ne brojim dalje od tog broja! :wink: :wink:vecavestica:ti to meni pretis???Pop Relja:vecavestica:mislis da cu biti u stanjuPop Relja:Lose mi ide matematika. Moraces da pratis kako brojim. Ako pogresim, slobodno me vrati na pocetak.![]()
![]()
se sad i ja
![]()
Mozda cu se zaustaviti kod jednog broja i stalno ga ponavljati ponavljati ponavljati dok ne budes vristala :wink:![]()