Nestasna Ameba
Domaćin
- Poruka
- 5.000
Ja se izvinjavam sto smetam golupcicima, ali bih volela da se jave oni koji sutra dolaze na okupljanac u Novi Sad, ako ih ima budnih i na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ne vidis da apsolventi spavadu?vecavestica:
vidimPop Relja:Zar ne vidis da apsolventi spavadu?vecavestica:
vecavestica:vidimPop Relja:Zar ne vidis da apsolventi spavadu?vecavestica:![]()
oni su u razvoju i treba da SPAVADU???![]()
a nas dvoje sto noc dalje mi sve ornijiPop Relja:vecavestica:vidimPop Relja:Zar ne vidis da apsolventi spavadu?vecavestica:![]()
oni su u razvoju i treba da SPAVADU???![]()
Umorili se od igre. Sada spavaDU.
neNestasna Ameba:Eeeeee, zao mi sto vas necu oboje sutra videti na delu :wink:
Veco, dolazis li ti?
Sto, ne znas sama put?vecavestica:neNestasna Ameba:Eeeeee, zao mi sto vas necu oboje sutra videti na delu :wink:
Veco, dolazis li ti?
pa kako ja da dodjem bez pope???
vecavestica:neNestasna Ameba:Eeeeee, zao mi sto vas necu oboje sutra videti na delu :wink:
Veco, dolazis li ti?
salu na stranu-imam radni vikend a i hladno mi jeNestasna Ameba:Sto, ne znas sama put?vecavestica:neNestasna Ameba:Eeeeee, zao mi sto vas necu oboje sutra videti na delu :wink:
Veco, dolazis li ti?

TACNO>Nestasna Ameba:Kako nedostajace ti (futur)?
Valjda ti i sad nedostaje?

Joj, pa Veco, pa popicemo alkohola toliko da neces osetiti hladnocu, a i sutra ce biti lepo vreme, i sama si to reklavecavestica:salu na stranu-imam radni vikend a i hladno mi jeNestasna Ameba:Sto, ne znas sama put?vecavestica:neNestasna Ameba:Eeeeee, zao mi sto vas necu oboje sutra videti na delu :wink:
Veco, dolazis li ti?
pa kako ja da dodjem bez pope???![]()

Pop Relja:TACNO>Nestasna Ameba:Kako nedostajace ti (futur)?
Valjda ti i sad nedostaje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nestasna Ameba:Joj, pa Veco, pa popicemo alkohola toliko da neces osetiti hladnocu, a i sutra ce biti lepo vreme, i sama si to reklavecavestica:salu na stranu-imam radni vikend a i hladno mi jeNestasna Ameba:Sto, ne znas sama put?vecavestica:neNestasna Ameba:Eeeeee, zao mi sto vas necu oboje sutra videti na delu :wink:
Veco, dolazis li ti?
pa kako ja da dodjem bez pope???![]()
![]()
Eto, sad necu nijedno od vas upoznati![]()

jeeeeeeeeeSavremenik:Neko je jos budan.. i samo vas gleda![]()