Savremenik
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
E, nekima treba prevoz - to znam. Javite se pa cemo se organizovati i za to! (Ebiga, ovo je za beogradjane samo). Ako neko kolima dolazi iz unutrasnjosti - neka rekne glasno i jasno! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde molim vas ako se dogovorite za sledeći susret makar i sledeće godine,za par mesesci... neka me neko obavesti na vreme-što znači što pre,jer ovo stvarno nema smisla...ajde jer postajem
na sebe...

Ne bih da te obeshrabrim ali to zahteva organizaciju na višem nivou od sadašnje. Ali ideja je vrlo privlačna, vredi razmisliti.limunada:Ma,oce li neko da organizuje kakvu apsolventsku ekskurziju...bas mi se nedje ide ovih dana... 8)
limunada:Ma,oce li neko da organizuje kakvu apsolventsku ekskurziju...bas mi se nedje ide ovih dana... 8)
STROGO ZABRANJENO za dvomesečne studente geografije !!!![]()
:wink:
Usput, ja jos nisam apsolvent
, ali ipak, pozdrav svima 
rasa77:Auuuuuuuu, da mi je neko pricao da vas ima ovoliko.......ne bi mu verovaoUsput, ja jos nisam apsolvent
, ali ipak, pozdrav svima
![]()
bobitza_r:VEEELLIKI POZDRAV ZA MOJE "STARO DRUSTVO"!!!![]()

3EMYHKA:Apsolventi, osvetlasmo vam obraz u nedelju... bilo nas procentualno oko 27,3 % prisutnih na skupu!
Kako vidim da si jaka u računu, a da mi pomogneš oko koordinacije dužine i poluprofila, u ciframa, ali bez logoritamskih tablica ( postoji brži i obostrano prijatniji pristup materiji ! ) ???
Nista lose, dobro si prosao! 8)krvolok:3EMYHKA:Apsolventi, osvetlasmo vam obraz u nedelju... bilo nas procentualno oko 27,3 % prisutnih na skupu!
Kako vidim da si jaka u računu, a da mi pomogneš oko koordinacije dužine i poluprofila, u ciframa, ali bez logoritamskih tablica ( postoji brži i obostrano prijatniji pristup materiji ! ) ???
Ma naravno, uvek sam tu ako je potrebna pomoc...narocito ako si pronasao taj obostrano prijatan pristup materiji...
Kako god okrenes, ako si ti taj koji trazi pomoc znaci da me stavljas u dominantan polozaj one koja objasnjava ili pomaze, samim tim ce bar meni biti prijatno! :wink:
3EMYHKA:krvolok:3EMYHKA:Apsolventi, osvetlasmo vam obraz u nedelju... bilo nas procentualno oko 27,3 % prisutnih na skupu!
Ma naravno, uvek sam tu ako je potrebna pomoc...narocito ako si pronasao taj obostrano prijatan pristup materiji...
Kako god okrenes, ako si ti taj koji trazi pomoc znaci da me stavljas u dominantan polozaj one koja objasnjava ili pomaze, samim tim ce bar meni biti prijatno! :wink:
EUREKA za " obostrano prijatan pristup materiji ", a da će ti i DOMINANTNO biti prijatno, garantujem tim pre što sam pomalo lenj !!! Ali, da ne odvlačimo ljude od učenja, probaj da mi, privatnije, izneseš reč - dve, o finesama ponuđene pomoći !!!![]()