*misutka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.107
Pa aman ljudi, ja reko firma se zatvorila, vidim nema nikog danima na salteru.A pomislila sam i da ste svi diplomirali u medjuvremenu, pa me prosto bilo sramota...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzim ti palceve.Drmni jednu dve ljute i cepaj.Cao.gigule:U bre ljudi,evo samo na kratko...Meni je riknuo comp. ... Danas otvaramo izlozbu,imam tremu,mislite na mene...Samo da nemam tremu...ha,a vec je imam...Ljubim vas sve.

gigule:Elendil,hvala.Dobro je bilo...Posle smo pili na racun firme...ali dosta o meni.
Sta se bre radi,ljudi????
Savremenik:gigule:Elendil,hvala.Dobro je bilo...Posle smo pili na racun firme...ali dosta o meni.
Sta se bre radi,ljudi????
Bez tebe, apsolutno nista. Trazila te neka dama kockica a ti na zurci. Znaci dobro je proslo sve jel? Svaka cast. Eto, skoro svi smo se zabrinuli kako ces izdrzati, ali elendil je spasao situaciju sa dobrim predlogom kojeg si se nadam se pridrzavala.Pozdrav!!
Nostalgicari iz sezdeset i neke.Partija vecitih apsolvenata.Krem,elita...El mogu ja da budem ministar za jechmene tekucinje i :wink: brdski biciklizam...Krvolok za zdravstvo,Gigule za iskopine,Capro za rock i odbranu...itd...predlozi...ponude...Izvolite...Uveknasmejana Sekretarica,Vecavestica za soc.pitanja i crnu magiju...Savremenik:Pa stvarno! Imali bi smo bolji fakultetni skor od svih danasnjih stranaka.![]()
elendil:Nostalgicari iz sezdeset i neke.Partija vecitih apsolvenata.Krem,elita...El mogu ja da budem ministar za jechmene tekucinje i :wink: brdski biciklizam...Krvolok za zdravstvo,Gigule za iskopine,Capro za rock i odbranu...itd...predlozi...ponude...Izvolite...Uveknasmejana Sekretarica,Vecavestica za soc.pitanja i crnu magiju...Savremenik:Pa stvarno! Imali bi smo bolji fakultetni skor od svih danasnjih stranaka.![]()
El to zbog IZGLEDA, ili sexualnog života u braku ???
gigule:Ja sam za.
Ti si uvek ZA, ali niko ne nudi !!!
gigule:Ja sam za da gigule dobije ostavku...stavise ja vam je nudim...
I ženskim članovima :shock: !?!
nefre:Kao sto vec rekoh jednom, ali ovo mi nije tesko ponoviti. Ja sam PROTIV tog predloga. Ipak su svi na godisnjem odmoru, pa se sve moze tolerisati. Pozdrav ekipi!:wink:
Eto, Gigule, učtivo ti je saopšteno, uz sav tvoj trud, da si više kao neko NUŽNO ZLO !!! To je kao kad se izlečiš od proliva, pa osetiš da ti nešto nedostaje !!!
gigule::shock:
Nemoj sad da " hvataš ", na začuđeno - razrogačen pogled !!! Ti znaš da sam ja i Bin Ladenu pružao podršku, a da neću tebi, ali vidiš kakav je stav, implicitno, zauzela većina, paaaa ...
imali nekog