krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
El ti teško, tako usamljenoj ??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gigule:![]()
teze mi je s tobom...
Boli, al' i prija !!!

gigule:ne,samo kipić u hodniku...i neka piše nešto leeeepo...
KIPIĆ ti ja doniram ( nemoj u hodniku, zbog prolaznika !), a ako to neko, ipak, vidi, taj će napisati nešto stvarno leeeeeepooooooo !!!

Ne moze to tako. Nisi klinka pa da bezis od svakog problema. Naravno da ne treba ni da trpis probleme, ali ja cu ti reci: problemi se resavaju. Ostavka??? Pa kakva je to odgovornost. OSTAVKE NEMA. Mozes jedino da nikad vise ne dodjes ovde ali... klub ce da funkcionise nadam se a ako ko bude pitao - ti ces do daljnjeg biti nasa sekretarica. Ja bih voleo da budes verna i vredna sekretarica, ali sve zavisi od tebe. To sto se moj podpredsednik malo nasalio, ne znaci da misli ista lose o tebi. Nije ga dugo bilo kao sto i sam kaze i mora da se upozna sa situacijom. Sto se tice krvoloka, u krajnju ruku bi bilo dobro da mu ne odgovaras jer "ne postoje glupa pitanja, postoje samo GLUPI ODGOVORI".

gigule:Uuuu,bre Savremeniče...
Dakle,sve mi radi samo me nemoj terati iz Kluba!!!
Oš da me nosiš na duši!?!![]()
krvolok:Ja imam PROBLEMA !?!?! Dal' ste vi normalni !?!?! Pa vi se ponašate kao da ste, u najmanju ruku, barem diplomirali !!! Kad je čovek premlad za šah, nekvalifikovan za ELITU, a prestar za probleme, onda su to stvarno PROBLEMI , koje ja, srećom nemam, a nema ni Gigule, samo je previše učtiva da to kaže !!!
Ako nastavite tim tonom, uvešću krizni štab, ili ću vas sve, ko god bude pokazivao i najmanji znak elementarne pristojnosti, proglasiti za frakciju i tretirati u skladu sa tim !!!
Ovde su potrebni APSOLVENTI snage i formata Bolonjskih studenata, pa da građanstvo strepi i kad čuje za reč APSOLVENT !!!
Kako od vas da pravim kadrove koji će pisati ustav od 3 člana ( sa, eventualno, jednim amandmanom ! ), prepisivati medikamentozu od kuvane rakije, graditi monumentalne zemunice, i računati istoriju od Vudstoka, pa na ovamo ( mračni period, do Nikole Tesle je PRAISTORIJA ! ), kad ste krenuli retroaktivno, pa bi da se prilagođavate stvarnosti, što je krajnje nazadno, kad možemo stvarnost prilagoditi nama !!!
Mislite o tome, a neka to Gigule preformuliše u jedini stav usmemog statuta, koji će se kao kodex Leke Dukađinija, prenositi i negovati u budućim naraštajima apsolvenata !!!
Kakvo iznenadjenje,moram priznati PRIJATNO.krvolok:Ja imam PROBLEMA !?!?! Dal' ste vi normalni !?!?! Pa vi se ponašate kao da ste, u najmanju ruku, barem diplomirali !!! Kad je čovek premlad za šah, nekvalifikovan za ELITU, a prestar za probleme, onda su to stvarno PROBLEMI , koje ja, srećom nemam, a nema ni Gigule, samo je previše učtiva da to kaže !!!
Ako nastavite tim tonom, uvešću krizni štab, ili ću vas sve, ko god bude pokazivao i najmanji znak elementarne pristojnosti, proglasiti za frakciju i tretirati u skladu sa tim !!!
Ovde su potrebni APSOLVENTI snage i formata Bolonjskih studenata, pa da građanstvo strepi i kad čuje za reč APSOLVENT !!!
Kako od vas da pravim kadrove koji će pisati ustav od 3 člana ( sa, eventualno, jednim amandmanom ! ), prepisivati medikamentozu od kuvane rakije, graditi monumentalne zemunice, i računati istoriju od Vudstoka, pa na ovamo ( mračni period, do Nikole Tesle je PRAISTORIJA ! ), kad ste krenuli retroaktivno, pa bi da se prilagođavate stvarnosti, što je krajnje nazadno, kad možemo stvarnost prilagoditi nama !!!
Mislite o tome, a neka to Gigule preformuliše u jedini stav usmemog statuta, koji će se kao kodex Leke Dukađinija, prenositi i negovati u budućim naraštajima apsolvenata !!!
Vidis sta ti je VLAST.Savremenik:Hmmm. Ja reko... ajde da iskuliram dva dana jer ionako slabo ko dolazi ovde. Umorili se od apsolviranja. Kad danas ja tamo!!! a ono medjutim!!! :shock: Vidim da je situacija napeta. Svi se zale danas u zemlji, pa poceli i vi. E ne moze to tako. Ajde sad da vidim. Ovako.
Krvoloce, smanji tripove jer mislim da ce mnogi ovde pomisliti da imas sexualne probleme iako ja licno ne mislim tako (mada... nikad se ne zna jel). No, sa druge strane, sto bih ja brinuo o tebi. U krajnju ruku, verujem da te privlaci "nuzno zlo" i... ni protiv toga nemam nista jer fetish je fetish pa... uzivaj. Nadam se da ce se mozda neko cudo dogoditi pa ces recimo prestati da radis sa ludacima kako na svom poslu, tako i u svojoj okolini (hmmm... nadam se da ti je ovaj klub jedina okolina). I tako...
Gigule, pa da li si ti normalna!!!Ne moze to tako. Nisi klinka pa da bezis od svakog problema. Naravno da ne treba ni da trpis probleme, ali ja cu ti reci: problemi se resavaju. Ostavka??? Pa kakva je to odgovornost. OSTAVKE NEMA. Mozes jedino da nikad vise ne dodjes ovde ali... klub ce da funkcionise nadam se a ako ko bude pitao - ti ces do daljnjeg biti nasa sekretarica. Ja bih voleo da budes verna i vredna sekretarica, ali sve zavisi od tebe. To sto se moj podpredsednik malo nasalio, ne znaci da misli ista lose o tebi. Nije ga dugo bilo kao sto i sam kaze i mora da se upozna sa situacijom. Sto se tice krvoloka, u krajnju ruku bi bilo dobro da mu ne odgovaras jer "ne postoje glupa pitanja, postoje samo GLUPI ODGOVORI".
Che, stari prijatelju... pa gde si se krio ti svih ovih dana. Vidis ti... cim si dosao - nastali problemi! Ajde budi malo redovniji jer mi je tvoja pomoc preko potrebna.
Uh... ljudi, umoran sam. Nastavicu sutra ako budem imao vremena, a sve vas molim da budete fini i dobri. Pozdrav za sve nespomenute, ali i za spomenute, cak i za krvoloka. Meni je njega zao, pa vas sve molim i da prema njemu budete fini, ili makar ga ignorisite. Nije danas lako ziveti pored "ludaka". Laku noc. 8)
ops: moja greška.NEEEEEE,nemoj nas napuštati.gigule:ops: moja greška.NEEEEEE,nemoj nas napuštati.
Vidiš i sama kako je ovde...ajd bori se ti s Krvolocima,Savremenicima a posebno s Che-om i sl.bratijom.
Savet:moraš malo da budeš aktivnija...gluplje od mene se ne može pisati,zato...
Za novi početak!Živeli!