Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boiva:
treba cekati novembar i svinjokoljstvo,a da mi ipak bacimo neko pilence na zar,okrenemo ga par puta,zalijemo malo pa..
Ko da mi citas misli.Razmisljao sam o jednoj godisnjoj Skupstini Vecitih apsolvenata na Adi ili Avali ili bilo gde vec uz upravo to.Pilence,rostilj,pivce :wink: i vino...Sta kazu cenjene kolege.Gigule prva.I Savremenik?

Predlog o susretanju je sasvim na mestu...
Inače,sinoć bila na nekom predstavljanju vinara i vina iz kraja(okolina Bačkog Petrovca,30-tak km od Novog Sada)...Bilo je baš lepo.Veseli ljudi,lepo vino,zakuska...

Pozdrav novim članovima.
Tražim zamenika-cu!!!Obavezno.Evo,ako se desi kao sada da nemam vremena za forum...(stidim se...)

Ma Gigule, ti si ovde gazdarica i tvoj posao jeste da lencaris :lol: i da trazis zamenice :roll: .
Naravno, sto se kluba tice i okupljanja na nekom brdovitom beogradsko-balkanskom mestu - uvek dolazi u obzir. Ali... treba sve to organizovati a predsednik, podpredsednik i generalni sekretar(ica) kluba su rukovodece strukture, tako da... nemojte nas mnogo pozurivati. 8)

(I ko je nekima ovde dao za pravo da se namiguje :? ) :lol:

Pozdrav svim novopridoslim clanovima!!!
Gigule, pisi, prati, belezi... :)

Savremeniče,pratim ja ali...daj leba ti,nađi mi pomoć...Evo,organizujte izbor za...A?
Inače dužna sam ti za ono...gazdarica i druge divne stvari...Hvala...

Inače apsolventi,
hoćete doći na otvaranje obnovljenog Narodnog muzeja Slovaka u Vojvodini u petak popodne...da vidite šta sam uradila? Ko može i želi neka mi se javi.OK?
Pozdrav svima!!!

Ja ne mogu bicu na Staroj planini tj.na Babinom zubu.Okupljanje nije lako ali jednom u godini zaista mozemo da se dogovorimo i nadjemo.A da bi nas bilo neka to bude u ranu jesen krajem septembra,pocetkom oktobra.Dogovorili bismo se gde.
Gigule zamenik moze,drugo ne dolazi u obzir,ti si nasa Prva dama.Zamisli koliko nas je pivovinopija kada bi i ja trazio zamenika.E,a ja hocu samo dva pomocnika-ce.Pozdrav. :D

gigule:
Limunado,ko je rekao da se radi o žurci?Mislila sam a kanda nisam dobro mislila,kada već spominjem da radim,red je da se to i vidi...kada već ima šta da se vidi...a možda i tu grešim...

Ma gigule,nemoj da se jedis...malo se salim... :D
A treba doci u taj muzej,ako se i ne vidi tvoj rad makar je debela ladovina... :wink:
(opet sala... :D )

Pozdrav, najmiliji moji. :) Ako bude bilo kakve organizacije povodom naseg okupljanje - javite. Zelim da ucestvujem. Znam da nisam tu cesto, ali sekretar Gigule zna gde moze da me nadje. I jos nesto. Ja glasam protiv toga da Gigule napusti mesto naseg sekretara. Ona to radi jako dobro i neprevazidjena je. :D :)

nefre:
Pozdrav, najmiliji moji. :) Ako bude bilo kakve organizacije povodom naseg okupljanje - javite. Zelim da ucestvujem. Znam da nisam tu cesto, ali sekretar Gigule zna gde moze da me nadje. I jos nesto. Ja glasam protiv toga da Gigule napusti mesto naseg sekretara. Ona to radi jako dobro i neprevazidjena je. :D :)

Apsolutno se slazem sa kolezinicom. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back