Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gigule:
Elendil,hvala.Dobro je bilo...Posle smo pili na racun firme...ali dosta o meni.
Sta se bre radi,ljudi????

Bez tebe, apsolutno nista. Trazila te neka dama kockica a ti na zurci. Znaci dobro je proslo sve jel? Svaka cast. Eto, skoro svi smo se zabrinuli kako ces izdrzati, ali elendil je spasao situaciju sa dobrim predlogom kojeg si se nadam se pridrzavala. :D Pozdrav!!!

Savremenik:
gigule:
Elendil,hvala.Dobro je bilo...Posle smo pili na racun firme...ali dosta o meni.
Sta se bre radi,ljudi????

Bez tebe, apsolutno nista. Trazila te neka dama kockica a ti na zurci. Znaci dobro je proslo sve jel? Svaka cast. Eto, skoro svi smo se zabrinuli kako ces izdrzati, ali elendil je spasao situaciju sa dobrim predlogom kojeg si se nadam se pridrzavala. :D Pozdrav!!![/quote
Mora Stari da se pridrzava,to je po partijskoj duznosti.Voli vas Elendil. :wink:

Savremenik:
Pa stvarno! Imali bi smo bolji fakultetni skor od svih danasnjih stranaka. :D
Nostalgicari iz sezdeset i neke.Partija vecitih apsolvenata.Krem,elita...El mogu ja da budem ministar za jechmene tekucinje i :wink: brdski biciklizam...Krvolok za zdravstvo,Gigule za iskopine,Capro za rock i odbranu...itd...predlozi...ponude...Izvolite...Uveknasmejana Sekretarica,Vecavestica za soc.pitanja i crnu magiju...

elendil:
Savremenik:
Pa stvarno! Imali bi smo bolji fakultetni skor od svih danasnjih stranaka. :D
Nostalgicari iz sezdeset i neke.Partija vecitih apsolvenata.Krem,elita...El mogu ja da budem ministar za jechmene tekucinje i :wink: brdski biciklizam...Krvolok za zdravstvo,Gigule za iskopine,Capro za rock i odbranu...itd...predlozi...ponude...Izvolite...Uveknasmejana Sekretarica,Vecavestica za soc.pitanja i crnu magiju...

El to zbog IZGLEDA, ili sexualnog života u braku ???

Jesam li nesto propustio?

Novi clanovi, a sekretarica ne vodi evidenciju. Vreme je da menjamo, ovu smo izgustirali? :lol:
Predsednice da menjamo? A pocela je i ovlascenja da prekoracuje, pa valjda se zna ko je zaduzen za reorganizaciju i raspodelu resora.

Pozdrav nakon kraceg odmora.

nefre:
Kao sto vec rekoh jednom, ali ovo mi nije tesko ponoviti. Ja sam PROTIV tog predloga. Ipak su svi na godisnjem odmoru, pa se sve moze tolerisati. Pozdrav ekipi! :D :wink:

Eto, Gigule, učtivo ti je saopšteno, uz sav tvoj trud, da si više kao neko NUŽNO ZLO !!! To je kao kad se izlečiš od proliva, pa osetiš da ti nešto nedostaje !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back