Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budjenje! Barem za mene. U narednih 2-3h.
Pa gde ste aktivisti i volonteri? Eto ja po dogovoru javljam da sam ziv i izjavljujem da sam vodio racuna o interesima kluba sve vreme mog odsustva iz nase lepe. 8) Dakle tako. Klub jaca, gigule uspesno stice sekretarska iskustva, Che-a nema nigde, a Zeka se ili vratila ili svratila. Jeco, srecan ti boravak ovde i tako... Pozdrav nespomenutima :D

Ma ne obracaj paznju na njih Gigule. 8) Sto se mene tice, moram tacno da ocenim kome pohvale prijaju a kome ne. Znaci, ni o "tim nekim" nemam lose misljenje. Mozda su samo zabrinuti za tebe samo sto to iskazuju na hormonski nacin ne uzimajuci nikakve preparate. :D (barem se nadam :? da ne uzimaju)

Savremeniče, jajajaaaaj što su ti neki zabrinuti...ludi su od brige...
A preparati njima ne trebaju, još da im se nešto iskomplikuje...pa na šta će Klub ličiti...ha ha ha...na tamni vilajet...ako uđeš-kajaćeš se ako ne uđeš kajaćeš se...

E moj Savremeniče...lako je tebi...Samo narediš,Gigule ovo,Gigule ono...a ja,šta ja,treba dase pokidam radeći...Ne može to tako.Tražim pomoć!!!
(sada mogu malo da se *určim...ti si fin prema meni a krvoloka danas nema ha ha ha....)

gigule:
Pa ja...ja...videla na Astrologiji...
Ali elendil se ne javlja...
Dragi moji,najmiliji.Sem moje dece i roditelja niko se ni nebi setio takve tricave sitnice.Tu sam i volim vas mnogo.Inace rodjendan mi je u ponedeljak i poput hobita Froda Baginsa zelim da vam svima pozelim nesto lepo a to je da uvek i zauvek budete zdravi i da imate dovoljno novca da sebi priustite normalan i lep zivot.Sve vas voli Elendil.

Idemo svi zajedno. Pratite moj umilni glas:

(kasljuc - kasljuc)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY DEAR ELENDIL
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!!

"U ime svih clanova ovog nadasve plemenitog kluba, zelim ti mnogo srece, radosti i zdravlja. Da ti decica budu radosna i pametna. I neka ti svi lepi momenti koje dozivis, traju trostruko duze nego ranije."

Predsednik Kluba Vecitih Apsolvenata:
Savremenik

AH...opet me nije dugo bilo na ovom forumu...nisam stigla!!! MOrala sam da popijem svo ono pivo koje nisam konzumirala dok sam ucila!!!! Imam jos nesto da kazem i to vrlo bitno-sudeci po tome kak samo pijem ,a diplomski i ne pipam bicu ja jos izvesno vreme clan ovog postovanog i nadasve profesionalnog kluba! :wink:

Izuzetno mi je zao sto na vreme nisam cestitala nasoj koleginici rodjendan. Uz dan zakasnjenja: SRECAN RODJENDAN, ELENDIL!
Sta se ovde jos desava? Nije me bilo tri dana (lud provod u Sr. Mitrovici) i malo nisam u toku! Ali mi je veoma drago sto vas ponovo vidim! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back