Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PRIGOVOR se odbija bez daljeg prava na zalbu.
Zasto?
Zato!
Posto su sva pravna sredstva zalbi icrplena proglasavam slucaj zatvorenim, a ako neko ima nesto protiv zadrzava pravo da se jede u sebi i nervira u neogranicenim kolicinama. :D
Daj to pivo pa da proslavimo.

gigule:
Savremeniče kome svaka čast?
...treba:Gigule svaka čast...
Sada Klub dobija novu dimenziju...

I dobija !!! Sad cu traziti da Klub bude brisan iz registra udruzenja, i bude zabranjen, po vise osnova !!! Kad radikale, a oni su suva demokratija, zamalo nisu zabranili, ovde ce i da hapse !!! A Gigule, kao visoki funkcioner, ima u Mitrovici ili Pozarevcu, da diplomira 3 fakulteta, dok ne izidje na svetlo dana !!! ( a mozda i skine koju + kilu :lol: ! )

Chernobill:
Mir, oci povadili.
A ti Predsednice samo siroko deli ovlascenja, pa kad izbije * sa radikalima i sekretaricama :lol:
A necu tako.Moje za je napravilo pometnju,a moj polozaj i funkciju vise niko i ne pominje.OPredlazem uvodjenje kaznenih mera zbog nediscipline tako sto bi kaznjenik morao da izadje na tri ispita.Ali i da odgovara.Ili da polozi bar jedan.Pa se zapitajte sta da radimo.I nemojte vise glasanja,ako Boga znate.Dosadno je.(Jedino glasanje moze kada je u pitanju kvalitet i kvantitet drage nam jecmene tekucine znane kao pivo.)Pozdrav :wink:

A sad " vuna, bato !!! ", cim sam viknuo MURIJAAAAA !!! Odmah se svi odricu funkcija, discipline, kao " Mi krenuli na pivo, pa, usput, svratili... " !!! Jedino Gigule, sa svojim smislom za teatralnost, ko' kapetan Titanika, pokusava da se uspne na jos koji, visi polozaj !!! Zato samo opushteno, neka ovo ostane kao nemila epizoda, iza nas, a Gigule i ja cemo se vec USKLADITI, u klubskim prostorijama i zauzeti neki STAV, oboma prihvatljiv, ( i udoban !!! ), tako da ce se sve ovo zavrsiti bez vecih potresa, sem ako neko od funkcionera ne proneveri klubsku blagajnu, pa ne pobegne u Argentinu ! ( ili kupi novi frizider !!! )

Uh, kako ste vi organizovani. Ne mogu vise da vas pratim. Odradjujem praksu na psihijatriji :wink: i nije mi lako. No, morala sam da vam se javim. Nedostajete mi. Vidim da vam moja pomoc sto se organizacije tice nije potrebna. Pa, dobro ja cu onda biti samo strucni savetnik. Jako mi je zao, Savremenik, sto ranije nisam procitala predlog, pa da preuzmem duznosti. Ali, sta sad. Ima nas dovoljno sposobnih! :D :!:

Pozdrav, ljudi!

Savremenik:
Udobno prijavljivanje novih clanova, smestanje i muziciranje u prolazu zelim svima :lol:

Elendil - svako po zasluzi, znas kako je... manjak radnih mesta i to. :roll: Ali kako je krenulo, sve je moguce. Samo to pivo - nece smetati nikome!!! 8)
Svestan rizika koji na sebe preuzimam podnosim plemenitu zrtvu i u ime visih ciljeva nase Organizacije autokratski postavljam sebe za generalnog sekretara alkoholno-rock sekcije.Sa posebnim zaduzenjima za jecmene tekucine pocev od Cheskih,Nemackih,Holandskih itd....do svetskog,a naseg.Za pocetak da odaberemo nase.Jelen,Bg,Old gold,Valjevsko,Zajecarsko,Niksicko...Pomagajte ljudi poteban pomocnik.Pozdrav svima. :D

Eto prvo da se odusevim nasom doktorkom koja je trenutno na psihijatriji. Nije dobro kad nas zaboravlja jer, kako sama kaze, ne moze da nas isprati. Nefre, siguran sam da ce tvoja pamet dobro doci nasoj strukturi :wink: , narocito po pitanju pojacavanja uloge zena u ovom vecito-apsolventskom saobracaju. 8)

Elendil, nema frke, ali autokratski... to moze samo u radu sa pivom. :D Sta fali da budes "generalni nektarski koordinator" nase organizacije. :lol: Imamo vec generalnog sekretara i to je kraj price, ali nemamo niti jednog koordinatora u bilo kojoj sveri zajednickog interesovanja nasih clanova. Podrzavam te dakle, apsolutno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back