Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala SAtari,znas kako dosadilo ovo glasanje i sve to pa velim da skratim proceduru inace sam i ja za mladun demokraciju.Posteno.Hvala na podrsci to jjako lepo i znaci brate.Sto se tice ostalik funkcija poput koordinatora...no problemo.Yebi ga,ako je to potreba i zov Partije prosiricemo sekciju jecmenih tekucina i na nektar.Uvek u sluzbi naroda.Pozdrav svima a za pivce ovih dana bas i nije,mnogo je zahladnelo. :wink: :D

Savremeniče,šefe,prijatelju...hvala.Vidim da si ipak otišao na planirani službeni put u inozemstvo,u cilj širenja naših ideja i proširenja Kluba.Samo nemoj zaboraviti da se vratiš...

Ispičavam se svima još jednoj...ali Gigule u ekstazi zaboravi gde je s krvolokom da li na private ili u Klubu... :lol:

Ja bih, takodje, da cestitam Antigoni! :D Samo napred. Bar ce piva biti na diplomskom :wink: Savremenik, jesi li se vratio iz inostranstva ili se i dalje vodis pod ,,nestao u akciji"? Da li moze neko uputstvo za Krvoloka i Gigule? Moram nekako da uskocim u pricu... :D

nefre:
Ja bih, takodje, da cestitam Antigoni! :D Samo napred. Bar ce piva biti na diplomskom :wink: Savremenik, jesi li se vratio iz inostranstva ili se i dalje vodis pod ,,nestao u akciji"? Da li moze neko uputstvo za Krvoloka i Gigule? Moram nekako da uskocim u pricu... :D

Uputstva nam ne trebaju, mada uctivo zahvaljujemo, a i u pricu malo teze, da uskocis, to je jedna " never ending story ", i galeb Dzonatan Livingston je digao krila, od nas, a ti bi sad, ko' u kafanu....
:lol:

Che, ja mislim da ona (zaboravih joj ime) vise nije njena kuma :roll: ali mozda se iza kulisa desavaju neke stvari... a? sta ti kazes na to :lol:
U svakom slucaju, pitam se kako ce Antigona da nam saopsti kad polozi i taj diplomski.

Nefre,... cula si krvoloka!!! Ebiga, ostaje nam samo da se nadamo. Inace sutra se vrcem za BG, dakle - vojsko tu sam ja, samo sam bio malo bolestan. 8)

Zaista nisam htela da uzurpiram vec postojece forme. Naravno, ne zelim da guram nos tamo gde mu nije mesto. Htedoh samo da skontam neke stvari, ali... Nije frka. :D Mozda sada kada sam zavrsila sa praksom i ne treba vise nista da kontam... Hehe! Pozdrav :D

Nefre,biće da nisi dovoljno dugo bila u datoj ustanovi da skontaš to što se trudiš da skontaš... :lol:

E,i Zeka je tu...
Mislila sam da će ponovno okupljanje da se desi tek u septembru...Drago mi je da sam pogrešila, jeeeee...

Savremenik došao??? Zna li neko????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back