Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Savremenik:
zeka-peka:
Samo za stare poznanike saljem jedan ogroman LJUBAC!!!
Vidim da ima sveze mlade krvi koja jos duugo, duugo nece diplomirati.
Nadam se da vam nisam previse nedostajala vidim da se i dalje super zabavljate.
SAVREMENI, druze moj kolegijalni, mozes li i dalje sve da drzis pod kontrolom?

Welcome back kolegice... Kakvog li iznenadjenja. :D Lepo je videti stare face 8)
Ovde je uvek sve bilo bez kontrole. Novija ekipa uglavnom slabije komunicira, ali i to je valjda zbog nekontrole. :P :wink:
Gde si ti sad? Diplomirala? :roll:

Pogodio si iz prve.
Znas nas, ambiciozni ludaci.
nadostajalo mi je ovo zezanje, a sada kad mi je komp na dohvat ruke nije bas u redu da se petljam gde mi nije mesto.
Uletela sam u opasnu sljaku kolega, nema vise opusteno,pritisli sa svih strana.
zato sam htela da se podsetim nekih mnogo,mnogo lepsih vremena.
Uzivajte i budite i dalje NAJBOLJ!!!
Nadam se da cete dozvoliti da vam se javim ponekad.
LJUBAC
:P

drug_igrutin:
gde ste bre ljudi :?: :?:
jel se to spremate za junski :?: nigde nikog danima
Kakav bre junski, ja sam to prevazišla pre 3 godine :roll:

Ja se spremam da se ubijem od posla, što radim poslednja dva meseca :(
Samo nam tovare, a niko ne daje povišicu, majku mu staru :evil:

Elem, evo da se javim da sam živa, ali nešto ne vidim Gigule, Vecu, Relju, mog sinčeka Krvoloka, Nesi, Nelly, joj bre ne mogu ni ja svih da se setim :(

Ljudi, drugovi i drugarice, prijatelji, braćo i sestre...
Zar vam nije žao da ova klub-tema zvrji prazna :(

Nije valjda da su se "stari" članovi povukli pred najezdom nas tzv. novih članova? Zar smo toliko loši :(

Kako bilo, ako vam ne smetam, ja NEĆU ODUSTATI OD OVOG KLUBA!!! A ako smetam... Onda good bye :(

Nestasna Ameba:

Nije valjda da su se "stari" članovi povukli pred najezdom nas tzv. novih članova? Zar smo toliko loši :(

Kako bilo, ako vam ne smetam, ja NEĆU ODUSTATI OD OVOG KLUBA!!! A ako smetam... Onda good bye :(

Hmm. :roll: Mislim da bi novi clanovi trebalo bolje da se kapiraju, ali ocigledno to nije slucaj. Ono sto znam, to je da su se mnogi stari clanovi malo zasitili foruma uopste, neki se poprilicno cesto vidjaju i druze privatno, a neki iskazuju revolt prema pojedincima koji ne umeju da komuniciraju. I to je sve... nazalost. Ako se tema odrzi, siguran sam da ce se prilican broj njih ipak javljati cesce ovde, uracunajuci tu i mene. Moji razlozi nedolaska su ipak neke druge prirode i nikako nisu opravdanje.
Naravoucenije, za Nestasnu: ne smetas bre 8) mozda nekom drugom... :roll: ali ne verujem :)

krvolok:
Nesi:
Savremenik:
Naravoucenije, za Nestasnu: ne smetas bre 8) mozda nekom drugom... :roll: ali ne verujem :)

Hehehe ma naravno da smetas...gde ste bre? :P
Kako gde smo : pa na " kućnim ljubimcima " i Jagodici, to su dva NAJJAČA FORUMA, ovde !!! :lol:

Evo izvestaja. Znaci ljubimci se drze 8) a Jagodica... Ona u ljubimcima ili u svima po malo? :? :lol: :wink:

:D :D :D Pa ja onda treba da udjem u Ginisovu knjigu.Postala sam apsolvent jos davne 1999.god. sa 20 nepolozenih ispita do kraja od 32 pa vi sad vidite kakvo je to cudo.Ma to moze samo na Pravnom u Nisu,prvo traze novac za obnovu a posle izvrsenih uplata odobravaju bezuslovne upise a vracanje novca od obnove nigde, pa bio je rat....I tako ti je to ja vucem tri ispita od juna prosle god. i imam utisak da ce tako ostati do daljnjeg.Pridruzujem se klubu :D :D :D

mias:
:D :D :D Pa ja onda treba da udjem u Ginisovu knjigu.Postala sam apsolvent jos davne 1999.god. sa 20 nepolozenih ispita do kraja od 32 pa vi sad vidite kakvo je to cudo.Ma to moze samo na Pravnom u Nisu,prvo traze novac za obnovu a posle izvrsenih uplata odobravaju bezuslovne upise a vracanje novca od obnove nigde, pa bio je rat....I tako ti je to ja vucem tri ispita od juna prosle god. i imam utisak da ce tako ostati do daljnjeg.Pridruzujem se klubu :D :D :D

Ne brini se, vecina clanova ovde su ipak iskusniji od tebe i mene zajedno, ali da ne ogovaram :roll:
Dobrodosla! 8) :wink:

Savremenik:
Nestasna Ameba:

Hmm. :roll: Mislim da bi novi clanovi trebalo bolje da se kapiraju, ali ocigledno to nije slucaj. Ono sto znam, to je da su se mnogi stari clanovi malo zasitili foruma uopste, neki se poprilicno cesto vidjaju i druze privatno, a neki iskazuju revolt prema pojedincima koji ne umeju da komuniciraju. I to je sve... nazalost. Ako se tema odrzi, siguran sam da ce se prilican broj njih ipak javljati cesce ovde, uracunajuci tu i mene. Moji razlozi nedolaska su ipak neke druge prirode i nikako nisu opravdanje.
Ko se povukao bre? Samo smo se malo olenjili i sto se ljudi vise upoznaju licno valjda imaju manje zelje da se dopisuju zato su novi clanovi uvek dobro dosli. Tema je cool i poznavajuci autora nece propasti sigurno. Pozdrav svima, da promenio sam nick-uzivajte
8.gif

Tema je cool i poznavajuci autora nece propasti sigurno. Pozdrav svima, da promenio sam nick-uzivajte[/b][/color]
8.gif
[/quote]

Sta se pravis vazan sto si promenio nick, bolje idi na tu Adu i pikaj fucu dok jos mozes, za neku godinu ces preci u publiku. Normalno, ovo nije zlonamerno receno i nadam se da da neces to tako shvatiti, vise je , onako, ....zezanje....

pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back