A
Aphroditi
Gost
Evo i ja bih da se javim,.....primate i dalje clanove?! :? A ovaj, nekako se sve nadam da necu dugo biti ovde....opomenite me, u slucaju da zaboravim ovo sto sam rekla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:shock:Nestasna Ameba:Dobro nam dosla, Afrodito!
Drugari, ja sam skoro kao nova, jos samo da prestanem da kasljem![]()
8) zar ima još neko ko ustaje ranom zorom, sem menezeljkoro::shock:Nestasna Ameba:Dobro nam dosla, Afrodito!

Pa, jel' ti tetka Ameba lepo rekla : i ona ustaje ranom zorom da bi kašljala na miru i razbudila komšiluk !!!foliranje:8) zar ima još neko ko ustaje ranom zorom, sem menezeljkoro::shock:Nestasna Ameba:Dobro nam dosla, Afrodito!
![]()
a da neko (citaj: vocka) proveri taj komsiluk
8)Ne maleriši, možda VREBA i ovog trenutka, iz ODNEGDE !!!Savremenik:Krvolocea da neko (citaj: vocka) proveri taj komsiluk
8)

krvolok:Pa, jel' ti tetka Ameba lepo rekla : i ona ustaje ranom zorom da bi kašljala na miru i razbudila komšiluk !!!foliranje:8) zar ima još neko ko ustaje ranom zorom, sem menezeljkoro::shock:Nestasna Ameba:Dobro nam dosla, Afrodito!
![]()

ops:
Ne, to sto sam se zaljubiskala znaci da cu vam cesce dolaziti u BG :wink:drug_igrutin:e pa bas super, jel to znaci da ne dolazis vikendom u bg![]()
![]()
ja poceo da konobarisem malo, pa jos spremao neke ispite... a jedan i polozio da se pohvalim![]()
bas sam slab sa vremenom, sto se da primetiti.
a kako je bilo na onom skupu kod Vas u ns-u?
Ali, ne zalim, drago mi je sto sam videla postove nekoliko vas, meni dragih forumasa
Nadam se da cemo se uskoro opet nekako nedge sresti i da ce nas biti jos vise.Savremenik:

Savremenik:

Nestasna Ameba:Na skupu bilo lepo, samo sto sam ja morala da odem ranije kuci![]()
), a mogla si lepo otići kući bahata i vesela, doduše - uveče, kao neki ...
:wink: Nelly:Nestasna Ameba:Na skupu bilo lepo, samo sto sam ja morala da odem ranije kuci![]()
E, tetka, baš da si morala - NISI, već si HTELA, sad neću pominjati razlog jer bi te neki ovde prisutni spopadali za recepte ( pa ih posle prosipali po "Kulinarstvu" kao svoje!), a mogla si lepo otići kući bahata i vesela, doduše - uveče, kao neki ...
:wink:

E, moja Nelly, ne dao ti Bog da upoznaš mama Ljiki kad je u pitanju klopa koju ONA sprema... Morala bi i ti da se pojaviš na obedu i da pojedeš sve što bi ti ona eventualno mogla sunuti u tanjir.Nelly:Nestasna Ameba:Na skupu bilo lepo, samo sto sam ja morala da odem ranije kuci![]()
E, tetka, baš da si morala - NISI, već si HTELA, sad neću pominjati razlog jer bi te neki ovde prisutni spopadali za recepte ( pa ih posle prosipali po "Kulinarstvu" kao svoje!), a mogla si lepo otići kući bahata i vesela, doduše - uveče, kao neki ...
:wink: