Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
krvolok:
foliranje:
zeljkoro:
Nestasna Ameba:
Dobro nam dosla, Afrodito!

Drugari, ja sam skoro kao nova, jos samo da prestanem da kasljem :(
:shock:
8) zar ima još neko ko ustaje ranom zorom, sem mene :?:
Pa, jel' ti tetka Ameba lepo rekla : i ona ustaje ranom zorom da bi kašljala na miru i razbudila komšiluk !!!

evo ja krenuo Amebinim stopama, cekam zoru, kasljem na miru i budim komsiluk naravno :lol:
pozdrav

drug_igrutin:
e pa bas super, jel to znaci da ne dolazis vikendom u bg :?: :)
ja poceo da konobarisem malo, pa jos spremao neke ispite... a jedan i polozio da se pohvalim :lol:
bas sam slab sa vremenom, sto se da primetiti.
a kako je bilo na onom skupu kod Vas u ns-u?
Ne, to sto sam se zaljubiskala znaci da cu vam cesce dolaziti u BG :wink:

Bravo za tebe! I ja sam pocela da petljam oko diplomskog, ponovo. Samo, nikako veceras da se nakanim da kuckam nesto :( Ali, ne zalim, drago mi je sto sam videla postove nekoliko vas, meni dragih forumasa :D

Na skupu bilo lepo, samo sto sam ja morala da odem ranije kuci :( Nadam se da cemo se uskoro opet nekako nedge sresti i da ce nas biti jos vise.

Nestasna Ameba:
Na skupu bilo lepo, samo sto sam ja morala da odem ranije kuci :(

E, tetka, baš da si morala - NISI, već si HTELA, sad neću pominjati razlog jer bi te neki ovde prisutni spopadali za recepte ( pa ih posle prosipali po "Kulinarstvu" kao svoje! :lol: ), a mogla si lepo otići kući bahata i vesela, doduše - uveče, kao neki ...
:lol: :wink:

Nelly:
Nestasna Ameba:

E, tetka, baš da si morala - NISI, već si HTELA, sad neću pominjati razlog jer bi te neki ovde prisutni spopadali za recepte ( pa ih posle prosipali po "Kulinarstvu" kao svoje! :lol: ), a mogla si lepo otići kući bahata i vesela, doduše - uveče, kao neki ...
:evil:

Nelly:
Nestasna Ameba:

E, moja Nelly, ne dao ti Bog da upoznaš mama Ljiki kad je u pitanju klopa koju ONA sprema... Morala bi i ti da se pojaviš na obedu i da pojedeš sve što bi ti ona eventualno mogla sunuti u tanjir.
Na sreću ili ne, tek ćera nije nasledila taj majčin gen :wink:

Niti nešto kuvam, niti maltretiram narod da jede kad dođe kod mene. Od volje vam :roll:

Odo' sad da radim.
Pozdravčić :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back