Nestasna Ameba:Ne tiiii, Željko![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestasna Ameba:Ne tiiii, Željko![]()

ops: Nestasna Ameba:Ma, Željko, volimo mi tebe. Ti nam prostio krasiš klub emotikonima![]()
Dakle, šta ima novo mod vas?
Gazda, očekujem od tebe okraću privatnu poruku :wink: Crkoh bre od znatiželjeops:
8)
Privatnu? A mi ostali što crkosmo od radoznalosti?Nestasna Ameba:Ma, Željko, volimo mi tebe. Ti nam prostio krasiš klub emotikonima![]()
Dakle, šta ima novo mod vas?
Gazda, očekujem od tebe okraću privatnu poruku :wink: Crkoh bre od znatiželjeops:
8)

Savremenik:zeka-peka:Samo za stare poznanike saljem jedan ogroman LJUBAC!!!
Vidim da ima sveze mlade krvi koja jos duugo, duugo nece diplomirati.
Nadam se da vam nisam previse nedostajala vidim da se i dalje super zabavljate.
SAVREMENI, druze moj kolegijalni, mozes li i dalje sve da drzis pod kontrolom?
Welcome back kolegice... Kakvog li iznenadjenja.Lepo je videti stare face 8)
Ovde je uvek sve bilo bez kontrole. Novija ekipa uglavnom slabije komunicira, ali i to je valjda zbog nekontrole.:wink:
Gde si ti sad? Diplomirala?![]()

Nestasna Ameba:Pa, nemam ja ništa protiv da on to ovako javno obnaroduje.
Samo da bude što preeeeeeeee
nigde nikog danimaKakav bre junski, ja sam to prevazišla pre 3 godinedrug_igrutin:gde ste bre ljudi![]()
![]()
jel se to spremate za junskinigde nikog danima

Nestasna Ameba:Ljudi, drugovi i drugarice, prijatelji, braćo i sestre...
Zar vam nije žao da ova klub-tema zvrji prazna![]()
Nije valjda da su se "stari" članovi povukli pred najezdom nas tzv. novih članova? Zar smo toliko loši![]()
Kako bilo, ako vam ne smetam, ja NEĆU ODUSTATI OD OVOG KLUBA!!! A ako smetam... Onda good bye![]()

Savremenik:Naravoucenije, za Nestasnu: ne smetas bre 8) mozda nekom drugom...ali ne verujem
![]()

Kako gde smo : pa na " kućnim ljubimcima " i Jagodici, to su dva NAJJAČA FORUMA, ovde !!!Nesi:Savremenik:Naravoucenije, za Nestasnu: ne smetas bre 8) mozda nekom drugom...ali ne verujem
![]()
Hehehe ma naravno da smetas...gde ste bre?![]()
krvolok:Kako gde smo : pa na " kućnim ljubimcima " i Jagodici, to su dva NAJJAČA FORUMA, ovde !!!Nesi:Savremenik:Naravoucenije, za Nestasnu: ne smetas bre 8) mozda nekom drugom...ali ne verujem
![]()
Hehehe ma naravno da smetas...gde ste bre?![]()
![]()
:wink:Nestasna Ameba::shock: Da li to mene moje oci varaju?
:shock: Da li je ovo san?

mias:![]()
![]()
Pa ja onda treba da udjem u Ginisovu knjigu.Postala sam apsolvent jos davne 1999.god. sa 20 nepolozenih ispita do kraja od 32 pa vi sad vidite kakvo je to cudo.Ma to moze samo na Pravnom u Nisu,prvo traze novac za obnovu a posle izvrsenih uplata odobravaju bezuslovne upise a vracanje novca od obnove nigde, pa bio je rat....I tako ti je to ja vucem tri ispita od juna prosle god. i imam utisak da ce tako ostati do daljnjeg.Pridruzujem se klubu
![]()
![]()
![]()
Ko se povukao bre? Samo smo se malo olenjili i sto se ljudi vise upoznaju licno valjda imaju manje zelje da se dopisuju zato su novi clanovi uvek dobro dosli. Tema je cool i poznavajuci autora nece propasti sigurno. Pozdrav svima, da promenio sam nick-uzivajteSavremenik:Nestasna Ameba:Ljudi, drugovi i drugarice, prijatelji, braćo i sestre...
Zar vam nije žao da ova klub-tema zvrji prazna![]()
Nije valjda da su se "stari" članovi povukli pred najezdom nas tzv. novih članova? Zar smo toliko loši![]()
Kako bilo, ako vam ne smetam, ja NEĆU ODUSTATI OD OVOG KLUBA!!! A ako smetam... Onda good bye![]()
Hmm.Mislim da bi novi clanovi trebalo bolje da se kapiraju, ali ocigledno to nije slucaj. Ono sto znam, to je da su se mnogi stari clanovi malo zasitili foruma uopste, neki se poprilicno cesto vidjaju i druze privatno, a neki iskazuju revolt prema pojedincima koji ne umeju da komuniciraju. I to je sve... nazalost. Ako se tema odrzi, siguran sam da ce se prilican broj njih ipak javljati cesce ovde, uracunajuci tu i mene. Moji razlozi nedolaska su ipak neke druge prirode i nikako nisu opravdanje.
Naravoucenije, za Nestasnu: ne smetas bre 8) mozda nekom drugom...ali ne verujem
![]()