Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PRONASLA SAM VAS!!! Nisam bas "veciti" ali sam produzila preko dozvoljenog.Pitanje-Do koje mere je uputno biti apsolvent a da potpuno ne izbacis svoje iz ravnoteze,jer vise nemaju kinte da te finansiraju,a i ti nisi das voljan da pokrenes zadnjicu i pocnes nasto sam da radis.Ja sam se ipak opredelila za varijantu da sad strebam jer cu ionako kasnije kad zavrsim fax morati da rintam na poslu.Isto mi se hvata.

zeka-peka:
PRONASLA SAM VAS!!! Nisam bas "veciti" ali sam produzila preko dozvoljenog.Pitanje-Do koje mere je uputno biti apsolvent a da potpuno ne izbacis svoje iz ravnoteze,jer vise nemaju kinte da te finansiraju,a i ti nisi das voljan da pokrenes zadnjicu i pocnes nasto sam da radis.Ja sam se ipak opredelila za varijantu da sad strebam jer cu ionako kasnije kad zavrsim fax morati da rintam na poslu.Isto mi se hvata.
Kako to banu izneneada, trebalo bi da apliciras za clanstvo u Klubu pa da ti Savremeni ili ja prihvatimo prijavu, pa tek onda da postavljas glupa pitanja. :lol:
Mora da se radi i vecina nas, ovde prisutnih radi i uci. Ako radimo kao sto ucimo necemo se 'leba najesti.
Aj sad , preko veze, primljena si u Klub, zato sto znam da si iz dobre kuce :lol:

Chernobill:
zeka-peka:
Kako to banu izneneada, trebalo bi da apliciras za clanstvo u Klubu pa da ti Savremeni ili ja prihvatimo prijavu, pa tek onda da postavljas glupa pitanja. :lol:
Mora da se radi i vecina nas, ovde prisutnih radi i uci. Ako radimo kao sto ucimo necemo se 'leba najesti.
Aj sad , preko veze, primljena si u Klub, zato sto znam da si iz dobre kuce :lol:
E to ti nikada necu zaboraviti,do groba zahvalna.Hocete me ostaviti ako nastavim malo da vas miniram?
Uostalom malo gluposti nije na odmet,toliko gluposti svaki dan oko nas,a meni zabranili da postavljam glupa pitanja.
Izvinjavam se sto sam dirnula u svetinju vecitog apsolventskog staza i zato i tebi saljem ogromnu PUSU u znak pomirenja :P

o bože, zeko ja sam skromna žena... nije da se hvalim,ali jel da sam ono...esencija mudrosti?

...a ono za opraštanje...daaaa, mislim stvarno... zaboga ljudi imajte milosti...
Mogli smo zbog vašeg odsusvovanja kolektivno da utopimo svoju tugu u alkoholu...

Hmmm... Situacija je... pertikularna! S obzirom da je gospodin predsednik vec odradio dva dana svoje vojske, nadležnost pitanja utapanja tuge prebacicemo na gospodina podpredsednika Chernobila, tzv. Che-a. :lol:
Sa druge strane, veoma je tanka granica izmedju mudrosti i glupih rezonovanja, tako da u nasem klubu sve dolazi u obzir. 8)
Dakle, Che!!! Obavesti kad je ispracaj. Da popijemo po koju za srecu... :D
PS 1: Dobro dosla u klub Zeka Peko.
PS 2: Gigule, razmisljam da te predlozim za mesto savetnika ove triler-autohtone grupacije ljudi. :roll:
:D :D :D

Savremenik:
Hmmm... Situacija je... pertikularna! S obzirom da je gospodin predsednik vec odradio dva dana svoje vojske, nadležnost pitanja utapanja tuge prebacicemo na gospodina podpredsednika Chernobila, tzv. Che-a. :lol:
Sa druge strane, veoma je tanka granica izmedju mudrosti i glupih rezonovanja, tako da u nasem klubu sve dolazi u obzir. 8)
Dakle, Che!!! Obavesti kad je ispracaj. Da popijemo po koju za srecu... :D
PS 1: Dobro dosla u klub Zeka Peko.
PS 2: Gigule, razmisljam da te predlozim za mesto savetnika ove triler-autohtone grupacije ljudi. :roll:
:D :D :D
Predsednice javi gde si da dolazimo da te vadimo na vikend,mada ne znam kako to funkcionise ako si na civilnom.
Hvala na dobrodoslici.

E moja Zeko Peko, ja jesam manje vise slobodan svaki dan od podneva s obzirom da do tada zavrsavam sa svojim dnevno-vojno-civilnim obavezama, ali dok ja odradim svoju sljaku za ono sto se kaze "bankovni racun", to dodje na nesto kao: "nemam bas vremena na pretek". Ali uopste se ne zalim. Vikend naravno dolazi u obzir, medjutim ne zaboravimo na Che-ov ispracaj. :lol: Samo treba da nam javi gde i kad.
Kiss za tebe i pozdrav ostalim clanovima. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back