pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.141
Vrlo sam zatvorena za nove ukuse što i nije toliko pohvalno ali napravim ponekad izletПаметница.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo sam zatvorena za nove ukuse što i nije toliko pohvalno ali napravim ponekad izletПаметница.![]()

Ljudi jedu šta vole. Danas je sve dostupno, Bogu hvala možemo da jedemo sve, pa nek odluči šta ko voli.Ljudi jedu šta im je dostupno. Na moru jedu morske plodove koje ne bih jela nii da mi plate.![]()
Ne da nije toliko pohvalno, već je toliko loše da je tužno.Vrlo sam zatvorena za nove ukuse što i nije toliko pohvalno ali napravim ponekad izlet![]()

Sto hrana vise smrdi to je vise gurmanska - samo za neustrasiveНисам, срећом. Верујем да смрди још неподношљивије од свежег![]()
Ovo mogu da potvrdim - jeo u peruccu - nisam takvu decenijama - a i savrseno spremljenaDefinitvno mi je najbolja riba, ali sa roštilja.
Dimljena pastrmka je najbolja iz Bajine Bašte, bilo ih je i u Bg da se kupe, dugo ih nisam video. Dimljeni šaran može na podvarku ili u posnim sarmama/paprikama. Pre neki dan smo jeli te paprike, kupljene.
Iz mog iskustva kažu da naviše smrdi riba i Clipsy sa ukusom pilećih bataka.Sto hrana vise smrdi to je vise gurmanska - samo za neustrasive
nije probao josЦ, студеничка је најбоља.
komplet dorucakovo slično ja napravim doma kad se baš imam volje zajebavat,
lepinja-maslac tostirano, šunkica, slaninica, tost sir, kajgana ili jaje na oko, kiseli krastavci na tanko narezani, majoneza ili kečap...bude perfa.
Gde smo stali sa plodovima mora i ribom?
@Nemoguća Могућност i @Њена Другарица kakvi se sa brudetom?
I to pravi moja majka, pravi je stručnjak, ja sam tu da sa ostalima uživam u hrani.
Uglavnom stavljamo škarpinu i oslića, po nekad i bakalara. Ovek očišćeni komadi. Naravno kuvano kako treba, u vinu sa svim ostalim. Jedemo uz kačamak. Ja volim kad je malo grublji, gušći kačamak.
Jeo sam u Hrvatskoj brudet koji su pravili od sitne ribe koja se prodaje po nižoj ceni, šta god toga bude. Taj put upale neke male škarpine i ko zna šta sve. Ne volim tako, puno kostiju, moraš da čistiš a sve crveno oko tebe.
Nije baš čorba, više bi bilo kao riblji gulaš. Mi ga jedemo uz kačamak.brodet bi mi po znacenju bio - riblja corba
mada moze da bude specificno jelo. Objasni.
ili sto bi rekli STEWNije baš čorba, više bi bilo kao riblji gulaš. Mi ga jedemo uz kačamak.

Казаће @Pinocchio каква је мармелада од приморске слатке поморанџе а и од кивија је презанимљива.

preporučujem "surströmming"Sto hrana vise smrdi to je vise gurmanska - samo za neustrasive

A što plaky?Ne da nije toliko pohvalno, već je toliko loše da je tužno.![]()
Šaran , pastrmka , skuša , oslić.Е то се не сећам да сам пробала, мада ја испробам све што ми падне под нос.
Мени још ни једна риба није зајебала шарана и пастрмку.
А у Немачкој сам јела најбољу димљену пастрмку, немош је се најести колко је добра. Човек сам направио справу за димљење.
Niko to nije, jedeš lepe stvari, bez straha. A plčodovi mora su u samo vrhu gurmanluka. Ne meni ili tebi, već na svetskom nivou.A što plaky?
Pa nisam ja tip osobe koja će jesti i picaj**le samo zato što su japanske

Ти си сноб!Šaran je definitivno na samom dnu kad je reč o ribama. Ali je dobar kao dimljeni, za podvarak ili sarme.![]()

Axa, skuša i oslić i škarpina su baš snobovske ribe.Ти си сноб!![]()

Хејтујеш шарана! Рибу бр. 1 међ србља!Axa, skuša i oslić i škarpina su baš snobovske ribe.![]()
Ne hejtujem, samo ima puno sitnih kostiju i masna i uglavnom iz ribnjaka. Više volim ribu koja se ne oseća na mulj. Recimo losos pastrmku.Хејтујеш шарана! Рибу бр. 1 међ србља!